Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako da ne! Ko je ikad u zivotu pogledao animal planet i cak sta vise vidio onu vrstu majmuna uzivo u nekom evropskom, americkom safariju, pomislit ce da imaju 100 bolescuga jer izgledaju uzasno. Ne nalikuju uopste svojoj vrsti, nekima fale pojedini dijelovi usiju.. užas!
ja ebo lava dok spava
Cuj majmun ima klimu, pa ko to ima firmu sto sljaka sa klima uredjajima?! Majmun iz afrike stvor, moze na temperaturi od 45 cilzijusa, ima klimu?! A onaj lav nikako da dodje, prije ce onaj na hadz ojesaka.
volim zaporke
kad sam ja bio medo povracao :D
mene majmun trehno kad sam bio mali
normalno da im je dobro kad se hrane srbima lavovi veliki ko slonovi