Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Schmidt treba samo odmah na početku iskoristiti bonske ovlasti i smijeniti Dodika i Čovića.
Christiana Schmidta ovih dana kuju u zvijezde i najavljuju velike promjene nakon uspavanog Inzka. Da vam odmah kazem - nista se nece promijeniti. Christian Schmidt je drugi Christian Schwarz Schilling, koji je u jesen 2006 i u proljece 2007 mirno posmatrao Dodikovo nacional-fasisticko divljanje, prijetnje otcjepljenjem, vrijedjanje Bosnjaka. Njemackoj nije u interesu upotreba Bonskih ovlasti. Oni su se protivili Ashdownovoj praksi sklanjanja kocnicara napretka.
Njemacka nama kroji sudbinu jos od Berlinskog kongresa. Nemam velika ocekivanja od Schmidta kao ni od Schwarza Schillinga. Kad je Ashdown koristio intezivno Bonske ovlasti tada se radilo i drzava je napredovala. Zbog Inzka, koji je bio Njemacki igrac, ponizavali su i vrijedjali zrtve genocida, docekivali ratne zlocince, po njima nazivali studentske domove. Sve sto vrijedja Bosnjake, to ne zanima Njemacku. Cilj je ocuvati status quo, i ovakvo stanje, da radna snaga iz BiH ode u Njemacku
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
U ovoj državi na sve bitne funkcije treba postaviti strance. Od komandira policije načelnika opština do vrha vlasti. Od vas hiljade kriminalnih i korumpiranih parazita i švicarska bi bankrotirala.
Nadam se da ce ovaj covjek prvo Dodika skinuti a poslje Covica i Bakira
A ko u BiH nije nacionalist.Lijeve opcije ponekad djeluju vise nacionalisticke nego desne. Redovno sudjeluju u vlasti s nacjonalistima, DF, Bajrovic i ekipa.Cak i SDP samo u vodstvu stranke ima nesto Hrvata I Srba ali je clanstvo Bosnjacko. Dakle i oni su nacionalisti jer ne uspjevaju privuci glasace drugih naroda.
BITNO JE ŠTA O NJEMU MISLE TRI NARODA U BIH A NE NETKO DRUGI.
Smite lafcino unosiš nemir nepostenom narodu
smijeniti dodika i onda ga uhapsiti. sjedi čovjek na čelu države koju ne priznaje i otvoreno priča kako BiH nije država. Nevjerojatno.
U Republiku Srpsku moze samo kao turista
Djeluj blago, ali konkretno. Samo ne pričaj.
Sve sto bude Schmidt radio, dio je strateskog plana vise drzava, koje zele otrgnuti cijelu BiH iz Ruskih kandzi i sva poenta Schmidt-ove politike ce biti na tome. Inzko je napravio poziciju za Schmidt-a sa jednim izvanrednim "sahovskim otvaranjem" sa bijelim figurama, ali ovo nece biti kratko-potezna partija, medjutim BiH ce vise nego sigurno najprije postati clanica NATO-a, a nakon toga pitanje je vremena kada ce i uci u EU.
Ovaj već dosadan, i facom, i likom i nedjelom. Plakaćemo za Inzkom do januara.
A da nabavimo PROFESIONALNOG predsjednika i DIREKTORE svih javnih ustanova?? :) Objavimo oglas citavom svijetu.Jedini uslov je da nemaju nikakve veze sa Balkanom :)
@SalamaSaDrine Bahllllija je uvijek bio neko ko pripada klanu SDA mafije, zasto mjesas pojmove?? Salama, bez obzira na SVE, Bakiru, Aliji i Sebiji nece biti oprosteno.Da'l to bilo sutra ili za mjesec dana, nema veze...cekali smo do sada, sacekacemo jos koji minut.Mic po Mic 2014-2021.Tik Tak...Tik Tak...Tik Tak...otkucava shabani, osjecate li?? :)
Bih je propali projekat
Pocelo je?
Samo grubo , sa grubim hajvanom grubo , sa finim fino . Pa nek svako sebe nadje gdje je .
Veliki vezir od Bosnistan kalifata inshallah