Ugodno poslijepodne s prijateljima
0
Tadić prošetao rodnim Sarajevom i popio kafu
Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sarajevo je vazda bila kulturna sredina.ugledajte se vi iz republike šumske ;)
Tako treba Borise, druzi se sa kulturnim ljudima, ti si gradsko djete, pusti se traktoriste glavatog iz laktasa ;)
Ovaj clanak je meni licno totalno glupav, primitivan i nista ne govori. Zasto je dosao u Sarajevo/BiH? Cuj zvanicna posjeta - ok, ali koja pitanja zeli diskutovati? Mora da ima i neka agenda ove posjete (sem sto listate koga ce sve obici). Bitnije je SA_X sta je Tadic narucio u kafani, nego zbog CEGA je dosao u zvanicnu posjetu BiH! Kad cete jednom vise poceti pisati nepristrasno i bez nepotrebnih gluposti, ali zato informativno!
Sta radi Dino Merlin tamo, obicna s.u.p.c.i.n.a. skrta koja nikad nista nije ucinila za svoje Sarajevo koje toliko \"voli\".
ne bih mu uzela ni marke :D
Bravo, tako treba, dosta je ludila, treba nam normalnih stvari, idemo u normalan svijet, ide Bosna u Evropu i Evropa u Bosnu!
Bosanci su narod koji jako brzo zaboravlja, ne znam jel to uticaj ove vode i šuma koje imamo u izobilju, dovoljno je da samo svijetu izvozimo slike da se obogatimo :)
Dobrodosao si uvijek Tadiću u Sarajevu, pusti ti ove lajavce sajber patriote koji samo pljuju po srbima! Zivio Boris Tadić!!!
Zanimljivo je kako se ti \"brines\" za 90.000 Hrvata koji protjerani iz RS, a ne brines se za 200.000 Hrvata koji su protjerani sa danas Bosnjackih teritorija. to se zove LICEMJERSTVO!
jel hoces reci da ova statistika ne valja? a sto se tice tvojih osobnih dozivljaja rata zadrzi ih za sebe. ja govorim o cinjenicama. a cinjenice govore da srebrenica pripada republici srpskoj i da su srbi ocigledno na pravi nacin postupali prema muslimanima i izasli kao pobjednici kako u ratu tako i u miru. ne govorim ovo iz moralne perspektive, nego iz perspektive pobjede u ratu i miru. nije istina da niste rusili crkve, ali je potpuno irelevantno. znaci ok je ostaviti crkvu, ali zato poklati sve stanovnistvo u selu? ja ne znam jesi ti toliko pogan ili glup ili slijep za muslimanske zlocine, a vjerojatno sve troje!
@@ek uf ti ili si toliko pogan ili glup ili sta? znaci 90,000 ljudi je ok zrtvovati, i time obrazloziti da su Hrvati trebali pobiti muslimane kao Srbi u Srebrenici?? Uostalom obisao sam sve te opcine koje si naveo, niti jedna crkva nije ostecena (sad ces naravno trazit dlaku na jajetu) - bilo je zlocina ali se ne moze usporediti sa onim sto je HVO radio - Ahmici, Stupni Dol, - monstruoznosti kakve ni Srbi nisu radili), ......u \"HB\", citava mjesta su razorena da bi se izbrisali tragovi Bosnjacke kulture ...hm..dobri katolicli koji nikad ne bi mogli takve stvari raditi kako rece Kordic.... mani me se bolan tvojih jadnih statistika sa Wikipedie...vjecno \"ugrozeni\" narod, niko se vise nije nakrao u ratu i poslije...
nek se proseta malo tzv. srpskim sarajevom. sta se hoda kroz nas grad
joj niko nije mogao zvati pice - stolovi prazni
Od Hrvata u ratnom sukobu HVO-a i Armije BiH očišćene su općine Vareš, Kakanj, Maglaj, Zavidovići, Bugojno, Zenica, Travnik, Konjic, Jablanica.
Nemas ti pojma. http://hr.wikipedia.org/wiki/Bosanska_Posavina U BP Je zivjelo sve skupa 135.000 Hrvata, od toga 45.000 zivi danas u PZ. 90.000 je prognano, ali to je jos uvjek manje od broja prognanih od muslimanske vojske. http://hr.wikipedia.org/wiki/Bo%C5%A1nja%C4%8Dko-hrvatski_sukob Za vrijeme krvavog sukoba, sa područja pod kontrolom HVO-a protjerano je oko 50.000 Bošnjaka, a sa područja pod kontrolom Armije BiH oko 150.000 Hrvata. Da ne govorim koliko ih je prognano direktno ili indirektno nakon stvaranja Federacije !!!
@Bravo 300,000 posavskih Hrvata ti se pos*eru u usta...mamu bi prodo za male pare
Bolje i ovaj \"kuckaros\" nego one kisobrandzije i Iranci i kiceraj...e sta bi od Bascarsije..