Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
polahko vlahadijo,dok se hadzijino samelje
balye nisu pozeljnje.
POSTO TI SRBI SMETAJU A ZNAMO DA SRBIMA ISTO SMETATE,A I HRVATIMA.NAJBOLJE JE SVAKO NA SVOM DA NASTAVI DALJE LAZI UBISE BOSNU,NEMA JE VISE.... UMRLA KAD STE PREGLASALI JEDAN CEO NAROD!
Tragedija u Prijedoru Pucao u majku pa se raznio ručnom bombom Tridesetpetogodišnji Milenko Stijepić iz zaseoka Busnova kod Prijedora ubio se jutros ručnom bombom ispred porodične kuće, a prije toga je puškom pucao u svoju majku Ginu i teško je ranio. ETO KO IMA ORUZJE U BIH-I?! BOMBE SRBI IMAJU PO SVIM KUCAMA I STANOVIMA BIH-E, NEDAVNO SE JEDAN SRBIN UBIO BOMBOM U ZENICI U SVOM STANU A BIO JE PROFESOR U JEDNOJ SKOLI? boze sacuvaj, STA CEKA JOS BOSNJAKE U BIH-I OD SRBA I GENOCIDNE TVOREVINE?!
Sine Pipo4EVER, sad si poceo i po dva razlicita Nicka da koristis kad pises komentare na sarajevo-x..(uzas i pazite).. Pa daj dodji kuci evo ja tvoj tajo cu ti svaki dan kupovati po pet piva samo da me vise ne brukas.. PRD4EVER p.s. KUD TE NE IZDR.KAH ILI KUD TE MAJKA MUKELEFA NEPOBACI???
GENOCIDASIMA srbima bi da rasparcaju PRIJE referenduma o nezavisnosti genocidne tvorevine drzavne intsitucije bih-e, sto znaci u prevodu da PRIPREMAJU REFERENDUM O ODCJEPLJENJU I LEGALIZACIJI GENOCIDNE TVOREVINE! Samo jacanje drzave bih-e, svih njenih institucija i sve u glavnom gradu bosne i hercegovine \"SARAJEVO\", neces neces genocidni lopovcicu pljackat drzavu bih-u! CEMU treba pod hitno dat paznju a to je da genocidasi srbi drze tuzilastvo, mup (policiju), sipu, ohr, integracije u nato, eu-u,itd, sto im dozvoljava da UDARAJU i manipulisu pravdom i poliickom! Bosnjaci su pravi indijanci na svojoj zemlji, dozivljavaju segregaciju i aparteid u svim institucijama i drzavi, sva kljucna mjesta i odluke drze jucerasnji koljaci i ubice bosnjaka i hrvata! zato se ne optuzju i hapse dodik i ostali mafijasi po gtv-i, zato se ne hapse srpski ratni zlocinci i siledzije, zato se pustaju na slobodu srpski koljaci, zato kasapiin monstrum sarajeva\'batko\' jos nije u bih-i?!
Nije to nista, ima nastavak, moj Pipsone...
Pipo, beno...
tadic=genocidas jer je lazno optuzio nevinog iliju jurisica koji truhne u srpskom gulagu, optuzio laznim optuzbama i podvalama ejupa ganica, srbija vrsi konstantno agresiju nad bosnom i hercegovinom i sve one koji su branili svoj narod bosne i hercegovine od te kr;volocne fasisticke srbije. i tadic je licni cuvar ratnog zlocinca ratka mladica, to i ptice na granama znaju a nije ga sramota doc u sarajevo koje je ratko mladic htio srozit do zemlje i pou;bijat sve zivo! fuj! i proglasit tadica persona non grata 11-g jula u srebrenici, koja bi majka srebrenicie sebi dozvolila da LICNI CUVAR UB;ICE SVOJE DJECE, BRACE, OCEVA itd RATKA MLADICA dodje da prisustvuje dzenazi u potocarima? tadic je demokrata i prijatelj bosni i hercegovini ko sto je h;itler bio poljacima i jevrejima!