Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja finog zekana nes vakog lahko nac nidze
Ide mile lajkovackom prugom sa jos jednim drugom
Kako bre 2 države? Zašto smo bre ratovali nego da živimo bre u jednoj državi? Vi bre iz Zapadne Srbije ste najpoganiji Srbi bre.
Treba to podici na veci nivo pogotovo ekonomske infrastukturne projekte u Podrinju i drugde ..Dobro jesto se predstvanici 2 drzave Republike Srbije i Republike Srpske sastaju u vreme ekonomsk e krize jer se treba pomagati
Skup Genocidni fanatika mogu mislit kako danas smrdi Seher pun genocidnih opanaka fuj.
haha u pravu si. Ovo su sve šibicari, švercaju građu i šljunak a naši poletili ko da je Bilderberg došao kod Dode. Predizborni folovi golovi. Ipak nadam se da Ulemekovići nisu isto navratili.
auuuu kojim se vi sve teorijama zavere bavite??? koje ludilo covece.... pa vi ste bas precenili ovu ekipu... pa oni idu da jedu jagnjetinu i pricaju o svojim kombinacijama ko kako kome čemu... a možda pomenu i završetak onog mosta na savi ili izgradnju novog na drini i to je to... a vi ste ovde razvili čitave teroje zavere... kao milijarde u nafti, piramide, faraoni ... sto čuda?!?!? strašno
@@Fakat I sta predlazes?
znas li znacenje rijeci koja je idenitet srbija i srba? M A N I P U L A C I J A! lazu srbi i manipuliraju koko stignu.... tadic je prije desetak dana donijo milijardu eura sa kipra dodiku koje su pare bosne i hercegovine koje dodik drzi na kipru da bi pomogao dodiku za ruzenje bosne i hercegovine pa cak i placanje od tih para za lobiranje americkih i evropskih politicara davanjem velikih para novca......jer RESURSI PRIRODNI OD NFTE, VODE, RUDNIKA, SUMA, HISTORIJSKIH BLAGODATI I TERITORIJE BOSNE I HERCEGOVINE IMAJU KO PRVO SRBIJA U PLANU DA OTME PREKO GENOCIDNE TVOREVINE PA ONDA I EU-A DA KORISTI! CUVAJ OVAJ MOJ KOMENTAR I DODJI ZA GODINU DANA PA CES MI RECI DAL SAM ILI NISAM IMAO PRAVO?!!!! AKO BOSNJACI I SVI PATRIOTI NE UZMU SVOJU SUDBINU I DRZAVU BIH-U U RUKE BICE KASNO! tadic IGRA jako losu i prljavu igru sa drzavom bosnom i hercegovinom a vi i dalje vjerujte genocidnom tadicu i jeremicu! JOSIPOVIC JE PRIJE PAR DANA ISO U GENOCIDNU TVOREVINU, TO JE PECAT!
bih-a je bogatija naftom od kosava,rezerve za 600 000 000 000 eura kosovo nije etnicki srpskigenocid tvorevina albanci su slozni i nisu izdajice i peederi ko tihic i ostali boosnjaci albanci su svjesni svojeg korijena dok su bosnjaci vise krvolocna ceca, brena, sajkace i smrdljivi zdravko colic, brega srbin bosnjaci su kratke memorije i zato ih dana srbi jebbbu kako hoce bosnjaci neorganizovani i naivni bosnjaci su neobrazovani i ne uce danju nocu samo da imaju diplome bosnjaci udaraju po intelektualcima i patriotama a daju guuzu smrdljivim i krvolocnim srbima bosnjaci postaju vise nego glupi i kad ne s pominju danu nocu sve ratne zlocine i genocide nad bosnjacima bosnjaci su glupi jer nisu sposobni hiljadama ici ispred srebrenice i trazit da se genocidna tvorevina ukine jer je nastala na genocidu bosnjake ce opet ubbijat tadic sa jeremicem a oni ce kukat pa sta nam ovo rade? zasto opet, pa dali smo toliko bili naivni, slijepi da ne vidjesmo ovaj put?
Mogu oni pricat sta hoce ali ocigledno nesto ne stima u odnosima.
aj ne rise glaso si \'91 za SDS-HDZ-SDA koaliciju pa sad kukaš
ZNACI DA \"SPECIJALNI PRALELNI ODNOSI IZMEDJU GENOCIDNE TVOREVINE I GENOCIDNE SRBIJE\" SU BILI OSNOVANI POSLIJE DOLASKA NIKOLE SPRRICA I SLOBODANA TIHICA NA VLASTI! ONDA BOSNOHERCEGOVCI IMATE ODGOVOR A POGOTOVO BOSNJACI! STO ZNACI DA SU BOSNJACI GLASALI ZA NAJVECE NEPRIJATELJE BiH-E POSLIJE MILOSEVICA, COSICA, DRASKOVICA, MIRE MARKOVIC, SESELJA ITD! AL OVAJ PUT SPIRIC SA TIHICEM, ANOM TRISIC BABIC, DODIKOM I OSTALIM RUSITELJIMA I NEPRIJATELJIMA DOLAZE DO CiLJA, TJ BLOKIRANJEM USTAVNIH REFORMI, LAZNIM OPTUZIVANJIMA, LOBIRANJEM PROTIV UKUDANJA VIZA EU-E BIH-I, TIHIC JE NAJVISE DOPRINEO DA GENOCIDNOM AGRESORU I GLAVNOM KRIVCU GENOCIDA, RATNIH ZLOCINA, UNISTAVANJA SVIH INFRASTRUKTURA, BOGOMOLJA MUSLIMANSKIH I KATOLICKIH, GENOCID NAD 300 000 BOSNJACKIH CIVILA A I HRVATSKIH, PROTJREIVANJE 2 000 000 BOSNJAKA A I HRVATA IZ BIH-E, NA CEMU JE OSNOVAN GENOCIDNI ENTITET, ZAKON O REFERENDUMU KOJI JE USVOJIO GENOCID ENTITET U MART ZAHVALJUJUCI SE OHR-U JE PUT KA RUSENJU BiH-E!
Cuj izjave odnosi Genocidne i RS na najboljem nivou od potpisivanja Dejtona. Duduk samo potvrdjuje Cosica sto napisa: \"Lazemo da bi obmanuli sebe, lazemo da nas nije strah... Lazemo iz ljubavi i covecnosti, lazemo zbog postenja Laz je vid naseg patriotizma i potvrda nase urodjene inteligencije. Lazemo stvaralacki, mastovito, intentivno...\" Dobrica Cosic
Nemoj Đenerala jadnik progone ga ni krivog ni dužnog 24 h/dan prateći više tragova istovremeno. serbska Ana Frank.