Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hm Majmune retardirani muslimani su vjera,a Srbi su nacija,znači Srbi muslimanske vjere.
srbi ne postoje, to je izmisljotina i laz, vi ste svi muslimani, a vi sto sebe nazivate \"srbima\" ste zavedeni i prevareni, neko vas slagao da ste nekakvi srbi,ma jok, kakvi srbi to ne postoji,nego vratite se svojoj izvornoj vjeri, ocistite svoju dusu i tjelo od zla i mrznje, vi ste muslimani i kad se vratite svojoj vjeri osjetice te mir i ljubav.
Nema pomirenja dok se ovi teroristi iz federacije ne ograde žicom
Sve je to u redu BoTA, ali Toma Grobar pobjeđuje. A nismo se ni izmirili, jer vasa drzava nije molila za oprost za sve ucinjeno u toku agresije i genocida u Bosni i Hercegovini.
ovi nesretnici od silne mrznje prema srbima ne vide najprostijun i najkrupniju politicku cinjenicu nastalu poslije raspada jugoslavije gdje god su muslimani u vecem broju i na kompaktnoj teritoriji tu jevojni politicki i ekonomski protektorat
Da li smo mi isti narod? (DA-like,NE-dislike)HVALA!
hanefije vas borbeni zadatak vise nisu srbi nego vehabije ako hocete status kandidata morate pobiti vehabije frsten
Djubre jedno V L A S K O... Dosao je u Bosnu da truje i zavada...
Samo Muftija = Zmaj Od Sandžaka moze da dobavi investicije za njegovu domovinu Srbiju i tako je spasi od rasapa. Naravno, Muftija ima male šanse da pobijedi, pa će pobijediti ovaj Sarajlija sa slike. Heboga \'\'Andrićgrad\'\' i Institut. U Muzeju književnosti u Sarajevu stoji original \'\'Na Drini ćuprije\'\' poklonjen od Nobelovca. Garant će u tom Institutu biti eskiviran pisani dokaz Andrićevog biografa koji ga je upitao: -Odakle stragobalna scena nabijanja na kolac? Slijedilo je priznanje da je to copy/pastirano od nekog FR. književnika koji je opisao nabijanje na kolac nekog Arapina=Alžirca od strane Francuske vojske. Naravno da će pobijediti DS i Tadić sa njom jer tako je odlučio \'\'Nacionalni štab\'\'. Slijedi parkiranje turskih i NATO brodova negdje kod Otrantskih vrata da slučajno ne bi bilo rata.
Srbi grade u spomen Andricu grad Grade Srpskim novcem, Hrvatskim kamenom Gdje su \"bosnjaci\"
Šta će vehabija ::::::::::::::
ZUKORLIĆ predsjednik,danas Srbije a sutra Bosne
nemojte onda na forumima prijetiti...budite to sto stvarno jeste...
možda dolazi bezbjedno zato što nemamo nikakvog teroristu kao što je bio Gavrilo Princip koji puca na predsjednike
DEMON KREIRAN U LOZAMA ILUMINATA...IZBORI SU SAMO FARSA I PROVJERA KOLIKO SU LJUDI PROCENTUALNO POSLUSNI I ODANI... ILUMINATI SU TI KOJI POSTAVLJAJU SVOJE DEMONE NA SVE FUNKCIJE U POLITICI U SVIJETU, A NAROD SAMO STOKA KOJA RADI I KOJOJ SE UZIMA KRV SA VREMENA NA VRIJEME IZ CIJE SE ENERGIJE HRANE OVI REPTILI....NARAVNO, ON JE VEC \"POBIJEDJI\", ONOG CASA KADA JE KLEKNUO PRED VRHIVNOG DEMONA PAPU I PRIMIO PRISEGU....