Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodine tabakovic ,bakir se neslaze s tobom.molim lijepo
Puj-do za lijek ti je dobra suha sljiva uzmi dvije jednu stavi u usta drugu u guzicu pa mijenjaj..
žalbu si možete zabiti u guzzicu jer se NE-uvažava. već je odbijena. pametnije bi vam bilo da uhapsite kaplana jer vas sve međunarodne institucije vezano bih zbog njega drže pod povećalom. dakle, možete i nato i eu zaboraviti sve dok ga ne uhapsite.
Pa normalni da nećete napuštati, niste ludi bježati sa svog. Samo se vi držite Srba i ne brinite se. Poslije ćemo se zajedno smijati ovima iz 24% kad zarate sa Arapima.
Tabakovicu, nemoj da plasis svoj narod, Ne susaj Salkica i Ahmetovica, zaebaćete oni sigurno. Srebrenicu mozes sanjati do slijedecih izbora pa ko koga.
Alloooo . Brüssel krajem oktobra reaguje i deyton ode..
žalbu si možete zabiti u guzzicu jer se NE-uvažava. već je odbijena. pametnije bi vam bilo da uhapsite kaplana jer vas sve međunarodne institucije vezano bih zbog njega drže pod povećalom. dakle, možete i nato i eu zaboraviti sve dok ga ne uhapsite.
Za poraz bošnjaka u srebrenici na izborima krivi su sami glasači, zašto nisu svi izašli na glasanje i izborili se za pravdu, a znaju se okupljati tamo gdja ne treba svakog 11-og u mjesecu u Tuzli, pa zbog toga im preporučujem da se više ne okupljaju u Tuzli neka idu u Banja Luku ili Sarajevo i neka tamo traže pravdu.
Bujrum u Sarajevo svi, svakako vas nije puno ostalo
Brüssel sprema se..a sjedite gdje ste😉
Valjda bi bilo normalno da gledamo na to kako se vodi grad a ne ko ga vodi po čemu je bošnjak bolji od srbina ili obrnuto ..
Bošnjaci u Srebrenici se moraju samoorganizovati i čuvati svoje živote i svoju imovinu od razularenih bandi i pravoslavnih terorista koji svakodnevno atakuju na Bošnjake i njihovu imovinu i njihove džamije...
Svi gradovi u Bosni su Bosanski ! I nema napustanja ! Nek je sretnom Bosanskom pravoslavcu !
Мирно спавај нано, све ти је ....
Ne, ne trebaju. Trebamo svi razmišljati o napuštanju BiH kad imamo ovakve političare.
Dobri su kod nas u RS političari.
radnu snagu ???
Šta je medžlis ?
Jesi li ikad čuo za "google" debilu? Ako te nešto zanima bujrum, samo nemoj zaboraviti obrisati history poslije!
lokalna organizacija islamske zajednice ! eto proguglala sam za tebe
PRIKAŽI ODGOVORE (4)