Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahaha koje gluperde ovi pravislavci pa pavijanu jalobi NATO je vec u BiH sta je problem da BiH bude u NATO? Smradivi glooooopii !:))
ne razbijaj tikvu puci ce ti hhhjjjj
referendum na nivou drzave pa neka se narod izjasni. cuj vitalni nacionali interes hahahahahahha
Posrbica gori od srbina. Prodao naciju za dvije šteke cigara.
a najveca posrbica je milorad dodik.
Znaci srbi i srbija imaju opet na umu genocidne namjere. Nisu nikad ni prestajali da ih imaju
Krmoliki kme kme hrok hrok hoćeš malo na Kosovo da šipci te haraju
Marš u tor debela svinjo.
članstvo u NATO nije moguće dok je i jedan pripadnik genocidno-zlocinacke vrs na slobodi...
Bolje je da BiH ne gleda prema Srbiji, Srbija samo želi ući u rat i da uzme sto više teritorija okolo njih kao sto i Turska želi okolo nje
buduci clan predsednistva nema da budes, olindrace vas predsednik Mile na izborima kao mace muskatlu a ovo za NATO srpski narod vam ne veruje. Sta ste sve radili ove 4 godine u Sarajevu, koliko izdaje, poltronstva i podanistva, koliko odluka protiv Srpske Republike...ma niko vam nista ne veruje.U predsednistvo BiH Srbi moraju da posalju svog najboljeg coveka, najveceg drzavnika i vizionara, kako bi se posao priveo kraju. Taj covek je predsednik Mile.
@Prd0nja i Alija se izjasnio i podapisao plan EU koji je doneo Kutiljero kojim bi Bosnje dobile 44% teritorije i sto je jos vaznije ne bi bilo rata. Posle 2 meseca rekao ''puj pike ne vazi, zrtvovacu mir za nezavisnu Bosnu''. Ostalo znate. Bosna mos odmah da ide u NATO
ali bez Srpske Republike a kako je krenulo i HRHB
Šta ostavljaš potomcima, šta djeci ostavljaš, kakvu budućnost im ostavljaš konju nenormalni!!!!!
Ti se za to pitaš kao i ona ovca što pase travu na livadi
Prde koka...
Bosnje mogu, u NATO sutra, kao 18,7% i mirni za vekove
Mozda si ipak samo glup