Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno,srbi jedva dočekali,nijedan radikal neće izvršit samoubistvo,nije im fozvoljeno(osim kad se raznose sa c4),to je bar njihov način tumačenja,nema ovaj ludak ništa sa Islamom...
Mi se ne bojimo smrti kao cetnicke picke.
Тачно се осећам неугодно, због неколицине нормалних Бошњака и како је њима тренутно. Никоме не желим да живи у страху.
Диско дај Боже да је тако....хоћу рећи, надам се управу си,
Сад ми криво што сам уопште коментарис'о на ову тему.
Ne samo evropski listovi, događaj već prenose i na drugim kontinentima. Zanimljivo je da Kanađani ovog ne nazivaju niti islamistom niti vehabijom, niti vjerskim fanatikom, ništa. Kažu samo naoružan čovjek. Drugo što mi je zanimljivo, u Argentini i Meksiku ga nazvaše hombre :) El hombre, i Un hombre. Zamišljam ga s kalašnjikovom i onim širokim meksičkim šeširom za koji je zakačio feferon. Ali kažu da je vikao "Dios es grande". Meksiko i Argentina: 1.) http://www.excelsior.com.mx/global/2015/11/18/1058163 2.) http://www.tucumanoticias.com.ar/noticia/mundo/hombre-mata-a-tiros-a-2-soldados-bosnios-143593.html Canada i SAD: 1.) http://www.reuters.com/article/2015/11/19/us-bosnia-attacks-idUSKCN0T735520151119 2.) http://www.ctvnews.ca/world/2-bosnian-soldiers-killed-3-civilians-injured-in-shooting-spree-police-1.2664705 3.) http://www.metronews.ca/news/world/2015/11/18/police-say-gunman-kills-2-bosnian-soldiers-and-injures-3-civilians-in-shooting-spree.html
Američki stil života u Sarajevu, puno para i krvi.
Smrdljiv Vucicevi kurir je plasirao dezinformaciju o tzv islamisti a koji je u stvarnom zivotu narkoman kao i o uzvikivanju Allahu akbar. Agresija srbije na BiH se nastavljao. Kurir je izgleda gl inspektor u ovom slucaju.
Provjereno, lik je bio narkos i propalica, poznat policiji od prije. Po svemu sudeći krenuo opljačkati kladionicu, i naletio na nedužne mlade ljude - vojnike... strašno i žalosno.
Svako na svijetu zna da su Bosnjaci i Siptari sa KOsova radikalni muslimani.Opet kazem zao mi Bosanaca,oni su dobri ljudi,sekularni.I njih ce roviti psi na granicama,i njih ce zbog imena gledati sa podozrenjem.U RS treba svaku dzamiju kontrolisati,prije i posle molitve.Najveci sirioc ove teroristicke gamadi i posasti je islamska zajednica,a nejveci sponzor SDA.Alija je udario temelje islamskom deklaracijom,a sda razvila ideju do danas.Mi se moramo zastiti,svim sredstvima.
audrey@Ovde se ne radi o tome jesu li svi srbi cetnici ili hrvati ustase.Ovde se ne radi o naciji,nisam ja rekao da su svi muslimani balije,da tako grubo definisem.Ovde je problem u vjeri.Ti si koliko sam shvatio multi nacionalna,hehehe,znaci imas one bosanske muslimane u porodici koji su bosanci,ja njih iskljucujem iz te definicije.U mojoj definiciji su bosnjaci,alijini sljedbenici i sljedbenici sda.Njih je alija nasilu preveo u radikalne muslimane bosnjake u holidej inu.Ti i takvi kao ti si najmanje sigurna medju njima.Zovu vas pogrdno mjesanac,ismijavaju vas.I prema vama su najagresivniji.Radikalni islam sve sa dzamijama se mora iskorijeniti.sta ce saudijske i druge arapske dzamije po bosni.Sve to ukloniti.
Nisu svi Bosanci i radikalni, kao što nisu ni svi Muslimani Bošnjaci, Srbi četnici, Hrvati ustaše.
Kako smo od dragulja Balkana došli do ovoga...
Zanima me hoće li Fifa ozvaničiti minutom šutnje i ovo ubistvo ?
što pitaš kad već znaš?
Pitam sam sebe u nadi da će me nečiji odgovor iznenaditi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Napad na drzavu od strane vehabija tacka kraj.
Jesam zagrijan sam zato sto su mi okupirali grad i vidis sta rade sa njim. A sta ja mogu uraditi..mogu jedino prijaviti sipi ako budem cuo da neko podrzava i zeli da se prikljuci tim teroristima.
Iskreno ja kao musliman ih ne mogu na oci sto bi se reklo. Mislim da je kasno i da su "oni" vec ovdje i plasi me ta cinjenica to sto ubijaju neduzan narod.