Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je ispalo extra. Sinjor Vinko Puljic markiran kao fasista il ti ga krilnik, sami sebi nabacili marker fasista, svijet je sada vidjeo da se iza maske majorizirani zaoravo kriju fasisti. Svi znamo sta kompletan svijet misli o istima. Superica!
Zna svijet ko su bili ustashki zločinci. Zato su im saveznici 1945. godine okrenuli leđa u Blajburgu. Zato su im civilizovani evropljani zabranili korištenje zločinačkih ustashkih simbola i obilježja. Nema kod Evroplja a mjesta za fašiste!
Cijeli svijet je osudio komunizam
https://youtu.be/H_vUFukMqxI Americki dokumentarni film "Blajburg, titova dozvola za genocid"
Joj koliko se mi zamaramo ovim dok nas sda opljacka ispred nosova nam... Ne bi me iznenadilo da je sve ovo u dogovoru da se skrene paznja sa respiratora i maski... Oni se uvijek dogovore da jedni drugim "ulete" te im glupostima pomogu u skretanju paznje sa lopovluka i pljacke građana.
https://youtu.be/H_vUFukMqxI Americki dpkumentarni film "Blajburg, titova dozvola za genocid"
Problem ovih prostora su ideologije. Imali smo nacifašističke saveznike (ustaše, četnike, belogardejce, ljotićevce, handžar, qurtze palce) a jedini antifašistički pokret se jednostavno moro vezat uz još jednu ideologiju. Zašto se jednostavno nismo mogli oduprijeti fašizmu bez komunizma ko i ostali narodi (Englezi, Francuzi, Amerikanci)? Zato što smo svi ovce koje bleju, bez svoga JA
Srbadije sve manje u entitetu,pojede ih korona.
Ti isti mediji istim ljudima i pašu i ne pašu - zavisi o čemu pišu.
Treba ovo još gurati, da se vidi s kim mi ovdje imamo posla...
Fikreta za predsjednika mislim Fikreta Hodzica ,ali Bosnjo ne voli pametne
Zato ne budimo i dalje naivni i ne budimo suci drugima i ne kamenujno, jer nitko od nas nije bez grijeha i daj Bože da i za nas nekad kad umremo bude imao tko moliti da nam se Bog smiluje..
Bog će svima suditi,ali On nam dade DAR da možemo moliti i za one koje su grešni bili,nebi li se po Njegovu milosrđu spasili
Katolik sam i vjerujem u Isusa i On kaže ja ne dođoh na ovaj svijet radi pravednika, nego radi grešnika..On u Bibliji spašava bludnicu od kamenovanja, a onima koji su je došli ubiti kaže tko je od vas bez grijeha, neka prvi baci kamen.i nitko ne baci.tako mi ljudi sudimo.nije samo grijeh ubiti drugoga,nego i blud, oholost.teško je biti pravi vjernik i katolik i musliman.
Žalosno je da jadni narod navukoše na ove prosvjede i mržnju..potplatiše par novinara i pojedinaca samo da se svrne tema.. a smetaju nam mise koje se svake godine održavaju u Bleiburgu, čak i Reis sudjeluje( pola vas to i ne zna, ali sad je to bitno, jer nam "drugi" rekoše da.jd bitno)..kad nama režu plate da budemo solidarni prema onima koji su ostali bez posla, a oni bezobzirno kradu milione...ŽALOSNO..i svi šutimo
Eh prodje I ovo.Aj' sad lijepo nam kazite gdje su pare ood respiratora ,koo je a ko nije omastio brk.
Pa ne trebamo gledati na to ljudi!! Nek rade sta hoce.. NAŠ GORUĆI PROBLEM SU LOPINE KOJE NAM ISPRED NOSA OPLJAČKAŠE DRŽAVU, OTJERAŠE OMLADINU, DRŽE NAS KAO TAOCE U POLUSIROMAŠTVU...