Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajte ljudi, Munira je za pet minuta uradila više za Srebrenicu i BiH nego ministar SP BiH Zlatko Jagmađija za dva mandata. Svaka njoj čast!
Svaki dan u Bosni treba naglašavati patnje kroz koje smo prošli, baš kao što to Jevreji rade. proći će 1000 godina od holokausta, a oni će i dalje pričati o tome kao da se jučer desio i tražiti da ih čitav svijet čuje!
Edit: a naš svijet vec nakon 10 godina govorio "ma ?ebo te više Srebrenica, pa nisu oni jedini izginuli"! Koji idioti.
Munira je ovo odradila tipicno muslimanski i bosnjacki bezobrazno ... misle li se muslimani ikada poceti drzati pravila igre i prestati sa jeftinom propagnadom ?!
sve mogu da razumijem i sve razumijem, ali otkud ona u new yorku? žali se kako nema novca, teško živi i odjednom kraljica u new yorku. ne omaložavam nikoga i apsolutno podržavam žene srebrenice, ali dajte molim vas
Majka Munira je heroj bosne, uzdignute glave i ponosa prava bosanska heroina !zaslužuje najveće priznanje ove napaćene zemlje
Sto se tice Munire,njoj je dobro,pokupila je pare od donacija koje su trebale dobiti majke iz Srebrenice,kupila stanove po Sarajevu i sad prosipa pamet...sto se tice Srebrenicana radi se o ljudima koji sami ne postuju svoje zrtve,to su isti oni Srebrenicani koji masovno idu u Skenderiju kad gostuju pjevaci i pjevaljke iz Srbije...to nisu ljudi cvrstih principa u sto sam se uvjerio mnogo puta...zato ne vidim razlog zasto bi ih neko zalio...oni su prvi zaboravili...
Obezbedjenje je odradilo odlicno posao. Mars babo napolje.
predlazem muniru za bosnjackog clana predsjednistva, ko od bosnjaka ne glasa za muniru izdo je srebrenicu
Hej Munira, hej Munira, gdje ti je Ban Ki Moon, gdje ti je Ban Ki Moon.
Ama je.bo vas ta Munira više
Jedi govna
Nije se moglo nista drugo ni ocekivati.Bilo joj zabranjeno da govori,zato sto niko nece da cuje istinu,isto kao sto nisu slusali ni 95 vapaje onih koje su mucki ubili.Svi ovi koji su sjedili u toj sali su nijemo posmatrali genocid i prstom nisu ni pomakli .Nema veze u zivotu se sve placa i sve ce kad tad doci na naplatu.
A neke stranke u BiH jedva docekale da daju komentare kako bi sakupili jeftine politicke poene....
Svakako je "neue Zuericher Zeitung" njemačka novina, jer je Zuerich u njemačkoj