Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada će neko od novinara istražiti i objaviti imenom i prezimenom koje to sudije i zbog kojih razloga puštaju osuđenike za najteža krivična djela. Isto tako i upravnike zatvora koji puštaju za vikende? Kako je mogao biti na slobodi neko ko je rođenu majku ubio na vikend dopustu? Hoćemo ime i prezime odgovorne osobe!!!! U posljednjih 15 godina 90% kriminalac je pušteno prije vremena. Nikad ni jednog imena i prezimena sudije koji ga je pustio!!!
kada jedan bivsi pripadnik armije moze praviti ovoliki problem policiji...sta tek moze moze jedan diverzantski vod...zakljucak...u policiju ubaciti demobilisane borce koji su bez posla a bili pripadnici diverzanskih vodova...a nesposobne stranacke uhljebe iz policija uhljebiti u rudnike...cast izuzecima iz specijalne policije za podrsku...
Cudna mozda stvar s ovim likom otiso iz Bl 94-te,da bi se vratio u Zenicu iz Hr,Bio u zatvoru tolike u Zenici i Bihacu,a onda se umjesto tamo vraca u Bl,mozda tamo nije imo gdje pa se da vrati imovinu vratio u Bl.?
Pisite vi kazne penzionerima za pojas a on ce se sam predati
Kakva policija i ku.ac,jel prije par godina levat senlucio 45 minuta sa puskom na ulici 50 metara od najvece policijske stanice u drzavi i jos snajperista promasi prvi put O cemu dalje pricati
Ovo se moglo riješiti jos kad je u Konjicu ubio covjeka, a ne ovako cekati da ide dalje da ubija.
nato je bombardovao srbe i u dogovoru sa alijom dovezo 10 000 mudzahedina..posle rata ostavili su u bih 1500 mudzahedina a svaki je imao zadatak da regrutuje nove clanove i siri radikalnu sektasku islamsku filozofiju...danas u bih postoji 520 njihovih zajednica ili paradzemata kako ih jos zovu..u 70% tih paradzemata ne smije niko da udje ni policija i vojska....zasticeni su od istog tog nato saveza..da li sad shvatate zasto bosnajci zele u nato?...cak iako ce ici ratoivati protiv turske...
Ja ovdje vidim samo jedan svjetski Medij ⚜
Bas se imate čime hvaliti svijetu. Da nam se svijet smije sposobnosti policije.
takvih budala vi imate na svakom koraku !!!!
nasa policija sa svojom vrhuskom je talac politike, da nije tako mnoga ubojstva bi bia razrijesena npr ubojstvo doministra Leutara, ubojstva Hrvata povratnia, ubojstvo Cele, Ugljena, Torlakovica, Vukelic itd..neprocesuiranja ratnih zlocina kao i terorista je samo odraz nase stvarnosti..nema prave politike koja ce sve procesiurati od kriminala, terorizma, korupcije itd a sve neki domoljubi..
Inače, nastavlja se trend pozitivnih objava o dešavanjima u BiH po svjetskim medijima. Neće valjda pisati o EYOF-u.
HDZ na aparatima, tužiti će NYT jer su napisali 'Bosnia police' umjesto 'Bosnia and Herz. police' :D.
kako moze policajac sa 800KM biti sposoban -
Motiv je cinjenica da mu nisu dali potvrdu da je bio u vojsci plus paranoidna sizofrenija u kojoj sviju dozivljavas kao neprijatelje. Ne bi me cudilo da je tog komsiju ubio jer je umislio da “radi” za nekoga i da ga prati i uhodi. I ne, nisam strucnjak, samo vezem logicki.