Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odvojite 3-5 minuta i pridružite se građanima koji su učestvovali u istraživanju "Mladi protiv nasilnog ekstremizma"! Hvala vam unaprijed https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSejFu-fQZ38NGjNev45zik2O1KHht-V48lyv6MXK8rNqdxWvA/viewform
Tipicno da je debela maskota dok sve ostale poziraju za sljedeci casting couch
treba dati krvi........nama nista ne znaci a nekome zivot spasi.....treba dati
pedeset....a trideset puta sam puatila krv....eto...sta sad ?
ne brini....podijelicu s tobom...
Na današnji dan 8. maja iliti svibnja 1945. od ustaških zločinaca i njemačkih okupatora oslobođen je Zagreb. U 4 godine koliko su vladale Zagrebom , ustaše su pobile više od 26 000 Zagrepčana. To je 10% ukupnog stavnovništva ondašnjeg Zagreba.
@karanana4 u Zagreb su 8. maja 1945. godine oko 11 sati ušle jedinice 45. i 28. divizije Druge armije s juga, a poslije podne jedinice 39. divizije Druge armije. One su u toku 8. i noću sa 8. na 9. maja zajedno sa jedinicama Prve armije očistile Zagreb od naprijateljskih četa.