Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pušače trebaju psiholozi promatrati, samo budala može za godinu dana u havu bacit deset dana odmora u Turskoj, avionom u hotelu all inclusive.
a ko će budžet puniti
joj sto ne mogu ove sto su svu pamet svijeta pobrali pa je ovdje na klixu razbacuju.@aga uzeti cu za slobodu nakon takvog prosvijetljavajuceg komentara da si nepusac.a ti svake godine od tih para sto si ustedio ides na ljetovanje u tursku avionom all inclusive?ajde bolan,nisi iz kantona izisao.bavi se ti sobom jarane.pametnije ti je a ostavi raju da radi od svojih para sta hoce.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Fala ti Bože pa ja prekinu prije 3 godine, mada i ne vidim te pare što sam uštedio :(
svakih šest sekundi neko umire od korištenja duhana i izloženosti duhanskom dimu http://www.who.int/gho/tobacco/en/
ovdje sve piše http://www.who.int/tobacco/en/atlas8.pdf
od kada sam prestao da pušim, osjećam se kao novi čovjek. onima koji o tome razmišljaju iz iskustva mogu reći da uopšte nije teško ostaviti cigarete, jer nakon dva tri dana prestaju nikotinske krize i ostaje samo navika... i još nešto, dok sam kao pušač umislio da uživam u cigaretama, a pušio sam ih samo iz navike, sada mogu reći da uživam u svakom trenutku.
samo bosnjo moze od 450 KM plate izdovjit 70 KM za cigare i onda se zali sto ne moze sebi nista priustit
"Procjenjuje se da je 2011. godine umrlo oko 600.000 pasivnih pušača, a od ovog broja 75 posto su bili žene i djeca." WTF, koji je ovo podatak? Šta to ima zajedničko sa pušenjem ako ne piše od čega su umrli?
javljal se koja da mi pasivno popusi?
A gdje su one pravoslavne izdrkotine u ovoj anketi? u njih 100% muškaraca i ženski puše, zar niste primjetili da u njih svaka rečenica počinje sa "puši ga" ili duvaj ga" :)
Ozbiljno, od 10 ljudi 7 pusaca su zene u prosjeku. Ne znam otkud ovi podaci.
Pasivni pušači to mi zvuči ko neki pederi.Sram vas bilo klix ismijavate gradjane ove zemlje.
Najvece zlo, ali da mi nije nje, ja bi bio u Zenicia, a moj sef pod zemljom.
"Jedan pušač u našoj zemlji tokom godine u prosjeku potroši 2.278 cigareta." Kakva im je ovo anketa? Ispada da po ovoj anketi prosjećan pušać popuši oko 6 cigareta dnevno? Podnošljivo je, amko je tačno. Mislim da su promašili. :)))))
Tu su uracunate samo legalno oporezovane cigare. Vjerovatno ima bar jos toliko nelegalno uvezenih, plus motanih.
Svi ga mi pušimo u BiH!
sve se nema