Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je, prvo sam konto sto niko nije slikao SCC koji rusi svaka moguca pravila rasvjete u jednom gradu, vidim da je spomenuto u tekstu. Remeti saobracaj, smeta ljudima, a cak je sve vrste nocnih ptica sto love stetocine koje su zivjele po okolnim brdima rastjerao zauvijek sa njihovih lokacija. Pa ne prave ljudi dzaba ta pravila.
SCC je smanjio svoje osvjetljenje prije par godina i sada je to jos i podnosljivo u odnosu na ono kako je bilo na pocetku. Bio sam u mnogim svjetskim metropolama i svi uglavnom imaju dosta vise zgrada od Sarajeva koje su vise osvijetljene, ali mi ti gradovi imaju manje auta sa seljackim bijelim/plavim xenon svjetlima i mi protiv toga treba da se borimo. BAR MOZEMO ZABRANITI TA XENON SVJETLA, kako prodaju tako i upotrebu. Cak i Hrvati taj zakon imaju
ne moze se raja vise ni drogirat ni je6avat, sve rasvijetljeno
Opcine imaju procenat od postavljenih reklama, zato izdaju dozvole da se okace i gdje treba i ne treba. Osim toga, kad imaju korist briga njih imaju li reklame stetnog uticaja na okolinu. Prvenstveno mislim na reklame na stambenim zgradama i bilboarde, nisam sigurna kako je taj procenat regulisan na SCC-u, ali za zgrade i bilboarde garantujem da uzimajuci proviziju ne vode brigu o stetnosti.
Onda bi značilo da svi noću boravimo u svjetlosno zagađenom dnevnom boravku, 'ajd ba ne rise! Ovi što proizvode svjetlosne reklame znaju ili bi trebali znati da kontinuirana tamno plava svjetlost šteti i nerazgovjetni su natpisi noću (primjer: natpis ŠPARKASSE na Importane centru) i to se koliko vidim u suštini poštuje a ko vozi ili je pješak treba da pazi kud' vozi ili ti hoda a ne zvjerat ili buljit u reklamu ko tele u šarena vrata. Haj' zdra'o!
Ima li taj u stanu roletne i zavjese na prozorima ???? Mozda mu treba GRAD kupiti
@bosna100% Ima, ali na SCC-u je bilo prejako svjetlo. Provjereno je jer mi kolegica ima stan koji "gleda" na SCC
Pa ovo ima samo u nas... Hoćeš stan u centru grada i da nema s buke niti svjetla grada... Eto samo još da kažu režim rada....od 22 od 7 ili ???
Ovaj Krstic ocito nikada nije krocio izvan granica BiH u neke razvijenije zemlje, pa nije mogao primjetiti osvjetljenost led displejima glavne saobracajnice.
Je li neko u toku sa ovim kliksovim oglašavanjem za CTECH besplatne obuke? Ispod su komentari zabranjeni. Stranica CTECH ne liči ni na šta, A TRAŽE JMBG DA UPIŠEŠ. https://www.klix.ba /biznis/ ctech-besplatna-obuka-web-dizajna-i-servisera-racunara-za-nezaposlene-u-ks/ 190717026
Snajper sa prigusivacem nekim je lijek za te reklame
Da li je...ili je to borba protiv konkurencije KlikŠe :)
Ma nije moguce da se neko ovoga sjetio nakon 20+ godina..
Pa sta bi da ste u Las Vegasu Ne ser..te matereti
U zaostaloj SDA selendri, radi ko šta hoće!
Ma neko im jeftinih displeja uvalio...
A gdje ne slika SCC-a? Do Čaršije ne možeš doći sebi koliko te zaslijepi reklama haha
dobar clanak. hocu nekom dase obratim za ono seljacko sranje od reklame na kruznom toku na ilidzi nezman kome. da oce neko kamen bacit nano govno svaki put me zaslepi kad projdem tuda.
Jedan jedini avjetleci malo veci display odnosno nije ono display na scc-u, ono su trake dioda, gdje jos ima veliki display hahhahah debila