Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoje ljudi koji nisu poznati javnosti i čija imena neće stajati na spomen pločama pa opet, i tako nepoznati javnosti, oni su činili dobra djela za života a na spomen cika Juse u meni budi sjecanja na mnogo ljepsa i sretnija vremena na sretno djetinjstvo jer sam cesto kao klinac dolazio sa ocem u garazu cika Juse i cucao bih negdje u cosku pio sok na slamku dok otac popravlja sa cika Jusom staru krntiju.Sad zivim mnogo daleko od lijepog naseg Gorazda al fali mi taj grad !!!
jarane skopcaj ti se sebi ovo opet, pa odjebi elektroprivredu
Pa Juso Velić je HEROJ Goražda, ali i BIH !!! Za doprinos u odbrani Gorađda, a time i BiH trebao je dobiti minimalno ZLATNOG LJILJANA !!!
Svaka cast majstore predpostavio sam da nisi dobio nikakvu nagradu niti pohvalu , gorazde grad heroj
Baš nije imao osjećaj za romantiku... jah..
Svaka cast!
Spavaš li mirno Discovery Science?
Sad ne mogu u miru da je naprave ovi uhljebi
Sta sve 10 prstiju moze napraviti.Bravo
Super
Bravo
Odlicno
Cudesno
Cestitke
Bravo Juso