Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam kakav je uticaj balona na avion ako upadne u motor?
PA ONDA NEKA IZ PARLAMENTA FEDERACIJE BIH PUSTE TOVAR PLAVIH BALONA ZA SEBE I SVOJE GLASAČE NAŠI POLITIČARI JER SVI NAUČNI PARAMETRI POKAZUJU DA NACIONALIZMU NEMA MJESTA U 21 STOLJEĆU , SVI VI KOJI STE MI SPUCALI MINUS , DRŽAVLJANI STE FBIH A GLASATE ZA SDA / HDZ STE BOLESNI LJUDI.
Podrzavam. Isto vazi i za gradjane Dodiklanda koji glasaju za snsd.
I usput zagadili okolinu... Debilizam.
Ne znam kakav je uticaj balona na avion ako upadne u motor?
MAJKE MI OVU DIJAGNOZU ADHD AUTIZAM IZMISLIO ZAPAD ZA DJECU KOJA IZ OSNOVNE I SREDNJE ŠKOLE IZAÐU NEPISMENI JER SU NA ČASOVIMA SAMO PRDILI , PODRIGVALI SLUŠALI MUZIKU I SKROLOVALI AJFON.KAKAV BA AUTIZAM , ŠTA JE TO?
Glupo ti je razmišljanje. Sjedi i razmisli malo, edukuj se o bolesti pa piši.
Respekt. 👏👏