Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad ovaj monstrum mira ne imao ni na ovom ni na drugom svijetu, Bog dragi ce mu suditi jer je svaka ljudska kazna preblaga.
ovaj vlahko je pravi krmak
STOTINE HILJADA NAS BOSANACA MORALI SMO PLATITI PROLAZ (SVIM PARAMA I NAKITOM ŠTO IMAMO) DA BI PROŠLI PREKO TKZ. SRPSKE TERITORIJE ITO NA SVAKIH PAR KM JER SU NJIHOVI RAZBOJNICI DRŽALI SVAKO SVOJU TERITORIJU. NAŽALOST 80% NAŠIH LJUDI NAKON PLAĆANJA (OTKUPA ŽIVOTA) BILI SU UB.IJE.NI. ------------------------------------------------------------ DA STVAR BUDE JOŠ ŽALOSNIJA MORALI SMO TO ISTO PLAĆATI I NAKON RATA PRILIKOM PROLAZA AUTOMOBILOM PREKO TKZ SRPSKE TERITORIJE, PA SMO MI (IZ AUSTRIJE, NJEMAČKE...) MORALI PRIPREMITI 20-30 NOVČANICA OD 10 ILI 20 MARAKA, EURA...(SVE ODVOJENE JEDNA OD DRUGE DA NE VIDE JER BI NAM SVE ODUZELI) ZA PROLAZ. ONI SU VEĆINOM BILI U POLIC. UNIFOFORMAMA I ZAUSTAVLJALI SU NAS NA SVAKOJ KRIVINI I IZMIŠLJALI NEKE "GREŠKE". DAKLE PLJAČKA OD STRANE TOG LUDOG NARODA JE B O L E S T KOJA TRAJE VJEKOVIMA.
Jedina ispravna kazna....nabiti na kolac i to na po Grbavice ! rs= Batko ! SIKTER