Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgori su ovi Hrvati posrbice, Franko Simatović i Vojislav Šešelj, oni su krvlju nevinih morali dokazivati svoje srpstvo.
ma ja kontam rat, sukobe i sve to nesto.. ali streljanje civila.. Bozze me sacuvaj...
Ma sta nam rece, zaista nismo znali. Nije moguce da je Srbija ucestvovala u genocidu nad Bosnjackim narodom
1995. nije bilo drzave Srbije ...
nema krize dok ide kredit.
Pa kažu, nije dokazano, nije istina, to je svjetska urota protiv časnih Srba, pa i kad Srbin priča o zločinima
Pa kad Srbin prica o zlocinima koji su pocinili Srbi onda on, po definiciji, nije Srbin nego neko ko se NATO-u prodao za veceru :D Ista prica (i ista govna) koju prica Covic za Hrvate koji ne glasaju za HDZ - "nisu legitimni Hrvati".
I ja sam ratovao i oni su bili na mojoj strani ali za ono sto su ucinili pobiti vango i gotova stvar
Treba ponovo podici tuzbu protiv Srbije i sad traziti hiljadu milijardi eura odstete jer ako ih sad ne osude, Hag treba zatvoriti.
@Roin On se zatvara od odstete nema nista