Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci ipak ce Srbiji biti ponovo sudjeno za agresiju i genocid bravo!
Quod erat demonstrandum
Šta kažu "cpbija nema veze sa ratom u Bosni" e genocidna paščadi..
naravno da smo pomogli braci.sluzio sam vojsku na tari,kad krenes od bajne baste prema perućcu do brane i krenes uz taru i danas su preko drine rusevine muslimanskih sela,koja su gadjana iz srbije.a danas kao garant dejtona imamo i obavezu da cuvamo republiku srpsku.poturceni izdajnici muslimanski nek se drze trokustana svoga.
@1992NevesinjskaPuska Međunarodni sud reče i da ste vi genocidaši, osudi vam eroje..Jel i to priznaješ ? Ako cpbija nije učestvovala u ratu šta će državna bezbjednost cpbije u BIH ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa recite da Srbija nije uzrok svakog zla na Balkanu pa i sire
Srbi su opasni, upozoravo nas je Milosevic i Karadzic, ali ne mi Bosnjaci slusamo Aliju!!!