Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maloumne Papcine Srpske...treba da se stidite ovog covjeka,sta je neduznom narodu ucinio...
Mladiću ja ti želim sreću, drven sanduk i na njemu svijeću. Ako Bog da inšAllah!
Najsmješnije je kada kažu general Mladić, pa prva asocijacija kad neko kaže vojnik odmah pomislim da je častan da je za svakog u slučaju nevolje i da služi svojoj domovini. a čemu je ovaj služio?! nekoj frik ideologiji u kojoj je prioritet izbrisati sa lica zemlje jedan narod?! Ubiti što više muškaraca da se nebih taj narod mogao razmnožavati?! Silovati što više žena da im to bude vjećna životna trauma?! E moj Mladiću monstrume ti si obićan hoštapler i ubica nedužnih ljudi nažalost odrazilo ti se na vlastitoj kčerci pa je izvrišila samoubistvo..... VOJNIK NIKAD NISI BIO NITI ČEŠ KAD TO BITI GENERAL POGOTOVO JA BIH TI DAO ČIN DŽELATERALA!!!!
treboje ic na kosovo ali nije smijao od albanaca albanci su opasni i slozeni
Želim mu dug život i tešku bolest !
U Njegoševom Gorskom vijencu, istraga poturica je epohalan događaj po Crnu Goru, od kojeg datira njeno oslobođenje. Danas Crnoj Gori u Virpazaru, ispod sravnjenog grada Besca, stoji mermerna ploča na kojoj su ispisani sledeći Njegoševi stihovi: "Po Crmnici Turke isjekosmo i grad Besac s zemljom izravnismo sad ti nema u našu nahiju obilježja od turskoga uha do trupine ali razvaline." GORSKI VIJENAC
Evo sta porucuju srbijanderi muslimanima http://www.youtube.com/watch?v=icNljiRa7Ns&feature=youtu.be
Da hoće samo više doživiti tu presudu od doživotne, koliko dokaza je više potrebno? Pa šta više čekaju, da umre? Pa onda UMRI SKOTE!
Papak svrbski, rečenica se počinje sa velikim slovom, ali ja razumijem da vi u vukojebinama nemate osnovno obrazovanje. I otidji u Haag sa svojom starom i uzmite ga heroju i obalite mu ga kad ga toliko volite!
I pitanje, kakve ja veze imam s turcima, pa više vi svrbi imate, karinđali su vas 500 (petstotina) godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)