Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vikendaši su ili najgori - ni miša u duvaru nisu ostavili. U pohode na " Turke " su Petkom kretali kamionima,- koje su u ndlju vračali sa opljačkanim stvarima i preko nedelje bi prodavali po Srbiji. Puno ih se nije vratilo ili se vratili kao mentalni, nadrogirani bogalji!
Dobri susjedi u saradnji sa domaćim kvislinzima i budalama!
"..da su Muslimani poslije prvih sukoba nastavili da u Foči žive normalno, kao i Srbi.." Kako se može porediti religija sa narodom? Ako su sa jedne strane muslimani, onda su valjda sa druge pravoslavci? Ako su sa jedne strane Srbi, onda su sa druge BOSANCI!
E ovo je originalno, bilo je do sada da su muslimani sami sebe napadali, ali da su Srbi Srbe napadali, e ovo je prvi put. Svaka cast na originalnosti, vidi se da ste majstori lazi.
.......lažeš dragane........kako bi beli orlovi znali koja je čija kuća da im vi domaći izdajnici niste prokazivali tko je tko...........