Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sude čovjeku po zakonu koji su izmislili prošle godine
Što nije sebe poslo đubre jedno!
I ŠTA JE JOŠ POTREBNO? SVE JE JASNO BILO I PRIJE ALI NAKON OVOG SVJEDOČENJA AKO IKO SUMNJA ONDA NEKA SE OBRATI LJEKARU. DAKLE OVOG LIKA, BOSNIĆA, TREBA KAZNITI SA 40 GODINA ROBIJE. AKO SE TO NE URADI OVOG PUTA ONDA SAM SE ZAISTA CRNO PIŠE. OVO JE SAM VRAG ILI PO BOSNIĆEVOM ,,ŠETJAN.,, AKO OVAJ LIK NE BUDE DEBELO KAŽNJEN I AKO SE PUSTI IZ ZATVORA (ŠTO JE U BOSNI I HERCEGOVINI POSTALO PRAVILO) SVI NORMALNI LJUDI, DAKLE LJUDI KOJI U BOSNIĆU VIDE ZLO, NEKA SE HITNO ISELE IZ BOSNE I HERCEGOVINE A ZEMLJU NEKA OSTAVE BOSNIĆU I ONIMA KOJI ŠTITE BOSNIĆA A SEBE SU OBEZBIJEDILI ZA NAREDNIH DESET GENERACIJA. EVO OVO JE ODLIČAN TEST ZA LJUDE KOJI UPRAVLJAJU OVOM ZELJOM.
ne slažem se sa vašim pisanjem.
Bilal je zguzio Camparinu zenu, zato mu sad sudi
Ja nagovaram svjedoke Rifet Šabić i Šefik Ćufurovića da se odmah ubiju, Ja cu da odgovaram pred sudom
Ko Bosnica finansira?
Svjedoci Mirsad Kebo i Fahrudin Radončić.
Niko njih ne može natjerati da tamo idu. Nego im je guzica zinula za parama, mislili lahku paru ubrat ratujući tamo... Al' šipak.
@stoka sitnog zuba Mirsad Kebo, hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha i to mi je lik za promatranje. Hajrovao je taj kroz svoj cijeli život i previše od ove zemlje ali ,,malo je mačku goveđa glava,, nikada im dosta.
A i ove priče, eto Bosnić ih nagovaro jedno, očevi ih nagovarali drugo i na kraju budale otišle u rat i kao Bosnić je kriv. Smješno je nekog pritvorit i sudit mu zato što je nekog drugog punoljetnog nagovarao na nešto. Pa svako može nakon sranja koje napravi reći da ga je neko nagovorio.