Suđenje Radovanu Karadžiću
0
Svjedočenje o zločinima u Ključu
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nabijem vas sve na onu stvar koji mislite kao ovaj Dzafic i koji vjerujete ovim lazima.....a ti navrati u Sanicu pa da vidimo kako ces proci cisto onako..
Odi malo u Sanicu,ako si iz Sanice,govno vlasko.Da vidimo kako ces proci
Ja se samo borim protiv neistine i protiv ,,bosnjakistana,, tj kurdistana u BIH
Ajde SKLJOCO, koga briga ko si i šta si i odakle si (s kim se družiš, koju paštetu voliš, koje tablete koristiš....) osim možda aktivista \"Niste nevidljivi\"?
I jos nesto iz Sanice sam!
Ja zivim u Hamburgu i ja sam Bosanskohercegovac ili Bosanac A ne kaurin kaurin ti je caca koji te okoti !
Dobar, samo što si izmjenio jevrejke sa srpkinjama?
kaurineeeee kako ti je tamo u Laktašima...nisi više u KLjuču jel tako ?? jel ti lijepo kod čika Dodika?
Ja skljoco ili Nijaz Selmann odgovorno tvrdim posto sam upoznat sa ovim zbivanjima u Kljucu da Dzafic sve sto je iznio ovdje sve je notorna laz i spreman sam ako treba i u hag na sud da idem da razotkrijem ,,bosnjscko,,-Srpsku urotu protiv nas Bosanskohercegovaca iliti Bosanaca.
Srele se dvje Srpkinje/Prdoslavke nakon dugo godina pa ce jedna drugoj Jaoooooo pa kako si,cujem imas tri sina pa sa cime se bave Kada ce prva \"ma imam sestro tri sina i svi su uspjeli u zivotu Najstariji je Modni Kreator,onaj srednji je Klizac a i onaj najmladji je isto Peder