Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za sve sto se pravite pametni oko dozvole za gradnju u pitanju su rudnicke barake..
http://kakanj.com.ba/v4/objavljujemo-podatke-o-nacinu-uplate-novcanih-donacija-u-svrhu-saniranja-posljedica-klizista-u-naselju-bare/ Za sve koji su voljni pomoći evo upute
PUSTITE GRADJEVINSKE DOZVOLE I SJECU SUMA SAD DAJ PRVO DA POMOGNEMO OVIM UNESRECENIM LJUDIMA KOJI SU OSTALI BEZ DOMA
E jest' nas pošlo1 Sve tragedija za tragedijom. I Bog narod opominje da se probudi i mijenja ovo učmalo stanje- I Zemlja pod nama počela da stenje od silne nepravde, a narod šuti i trpi.
@pinoce srb, Očito da nisi čitao moje komentare, ili si ih pogrešno tumačio! Ti si se vratio u 1914 godinu, nisam ja. Čovječe, pa do kada ćete živjeti u srednjem vijeku? Za razliku od tebe, ja gledam naprijed, ne gledam osvetoljubivo unazad kao ti! Pretjerao si sa uvredama! _______________________________________________________ MOLIM ADMINISTRACIJU KLIX-A DA NAS OSLOBODI ČITANJA KOMENTARA TIPA @pinoce srb, I DA PROVOKATORA UKLONI SA PORTALA, JER NANOSI ŠTETU I VAMA, A I NAMA KOJI UČESTVUJEMO U DISKUSIJAMA. HVALA!
ma ko vam daje te izjave molim vas lijepo, ova zena je bila na poslu kada se ovo desilo, ni blizu mjesta dogadjaja. ja sam bio kada je dosla sa posla i pitala za kcerku a potom pala u nesvijest, a jeste zena ostala bez krova nad glavom. ako pisete o necemu pisite makar istinu a napucavanja...
Pa mora biti boom clanak.
Sve sto oko sebe gledam su samo tragedije i tuzne ljudske sudbine, vise rijetko ko zivi zivot dostojan covjeka. Mada, krivac za ovo je drzava u svakom slucaju, prvo direktno ako je dala gradjevinske dozvole za urusene kuce, ili na drugi nacin indirektno, jer nije sprijecila izgradnju bespravnih kuca. Najmanje su krivi ovi ljudi, oni zive onako kako se u svojoj bijedi snadju. i nastavit ce zivjeti kako se snadju, i uz pomoc dobrih ljudi, od drzave tesko da ce dobiti ista osim jednokratne pomoci dok se buka oko svega ne stisa.
Pa bas mislis da imaju gradjevinsku dozvolu, ko bi ti dao dozvolu da gradiš kucu na jalovini.
Hajmo se mi komentatori pokrenuti da se napravi kuca ovoj porodici, hajmo pokrenuti akciju. Evo samo nek neko povede, Boga mi od mene odmah 100KM! Nije hvalisanje ali hajmo mi nesto uciniti, da ne bude samo da analiziramo stvari i sazalijevamo ove ljude...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hvala Bogu!
Cuj pomoci ce opstina ! Zar jos postoji neko ko vjeruje u ovu drzavu ???
Hmm.. Naravno da će pomoći..ovi ljudi su već dobili novčanu pomoć od općinskih vlasti i na sve načine im se pokušava pomoći. Ali naravno, najlakše je odmah okrivljavati vlasti, zar ne?