Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ovo pokazuje da vecina ljudi u javnoj upravi (maticni uredi, MUP, agencija za zastitu licnih podataka i slicno) ne radi nista ili radi jako malo. Odnosno ne radi svoj posao kako treba. Jos kad se uzme u obzir da takvo stanje odgovara ovim na vlasti koji imaju svoje predsjednike i clanove birackih odbora, onda je sasvim logicno da su spiskovi neazurirani i podlozni velikom broju malverzacija.
Čekaj, ako Općine završe za 15 dana, MUP za 1 ,IDEEA ažurira automatski onda ostaje samo CIK ,jbm im pleme korumpirano , govorim ja to su okoti genetski bolesnih roditelja i predaka i njihova djeca će biti još gora, kastrirati i ukloniti iz društva bilo kojim načinom!
Najbitnije je da nam vlast vise nije SDA, sad vise niko nece krasti. Nek sad drugi malo...
Bitno je da se nakon svakih izbora izglasa neko ko ce krasti malo manje i tako postepeno nakon 50 godina imacemo vlast koja ce krasti oko 1% sto je prihvatljivo i u razvijenim zemljama.
Nije to ništa, bit' će i gore ..
Pored ovog, strašan problem predstavlja nešto što svi zaboravljaju -fiktivna prebivališta, odnosno osobe prijavljene na adresama državnih instiucija i javnih preduzeća. Niko ne zna ko su oni i gdje se nalaze..a imaju pravo da glasaju i ima ih desetine hiljada.
treba ponoviti izbore.Onda di Radoncic prosao jos gore a Konakovic katastrofu
I da li je kaznjen taj sto je kontrolisao spisak i dopustio glasanje bez licne karte?
preko puta papagajke gdje je onaj centar poliglot, na prvom spratui je bila teretana besplatna, i momci koji su tu trenirali nagovarani su da izvade clanske karte, za to moras dati svoju licnu, medjutim oni su im krali tako glasove, samo dobijes clansku i na njoj tvoje ime, JMB,broj licne i tvoja slika. To je bilo prije 7 godina
a na njoj SDA ,i ona zelene boje
Pohapsiti sve članove CIK-a! Državo, reaguj, spasi čast!
bit ce gore! nada uvijek postoji, mozemo mi i gore od ovoga ;)
meni je dodik dao 35 000 eura i ja sam glasao za njega...
Pa ovo se samo moze kod nas desiti, sda ima tacno preciziranu taktiku kako krasti na izborima. Pa nije moguce da se narod nije vise opametio, sve su ovo njihove malverzacije banda sdaovska
Mito vlada i korupcija
SVE JE TO PO ČITABU UPUTA KOJI OBJAŠNJAVA PROSJEČNOM ČLANU SDA KAKO KRASTI NA RAZNE NAČINE! O OVIM RUKOVODIOCIMA FEUDALNE DINASTIJE SUVIŠNO JE POLEMISATI...☝️
Zasto se ne jave oni sto primaju penzije i socijalno nakon smrti bliznjeg svogs.To moze a ?
pa evo komsija meni , on je hrvat, primala mu tetka penziju s kojom je zivio nakon smrti muza, i ona umrla nedavno, ja nisam znao ni da moze to uopce.
@mirsogm Naravno da moze.