Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudino sta je sa privatnim sektorom? Zene iz binga i amka na aparatima...
ebiga ljudino tamo nerade rodbina,prijatelji ljudi iz stranke. treba to ovima sa javnih funkcija siromasi najmanje imaju.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kakva komunisticka karikatura... Pa, majmune jedan gdje u svijetu ima sta slicno? Gdje na zapadu imaju dan slobodno za Valentinovo ili 8 Mart. Kakav idiot.
@znameniti možda se osjeća malo feminiziran
Ovaj tzv.8 Mart je tako ponizavajuci i diskriminatorski za zene,znaci zene imaju samo jedan svoj dan u godini gdje im muzevi uzmu poklon a ostale dane u godini ne mare za njih.U Islamu cijela godina je za zene 8 Mart gdje im svaki dan poklanjamo paznju i brigu.Ja ne znam sta je 8 Mart i kakav je to dan ali cesto uzmem svojoj zeni poklon ostale dane u godini.
Glupson ali stvarno.,
Moraju ih pustit da malo odmore od jahanja
Šalteruše u Bingo,Konzum,Ekro,Škafu da preurede police pa onda slobodan dan ! Em bi bile nasmijane,em da pomognu drugim ženama. Ženska solidarnost !
Presaberi se malo prije no sto lupis neku pametnu.Za kratko vrijeme par gafova
E dobri moj pa ko ce onda raditi, kad su u vecini javnih ustanova zene te koje vuku
Hahahahahahahhaha
Istovremeno u svojoj informaciji Forto kaze da za taj nece biti isplacene n8kakve novcane naknade. To znaci da se taj dan ima tretirati kao neplaceno odsustvo. Opet ptotivno Zakonu o radu i kolektivnim ugovorima koji propisuju nacine koristenja neplacenog odsustva i za koje namjene se neplaceno odsustvo moze koristiti kao i obavezu ranije najave koristenja ovog odaustva od strane radnika. Sta ce, covjek poznaje zakone.
Forto svojom informacijom mijenja Zakon o radu. Proglasava 8. Mart neradnim danom samo za osobe zenskog pola. Nikada 8. Mart nije bio neradni dan, a pogotovo ne za samo pripadnice zenskog pola. To nije u skladu sa Zakonom.
A sta je sa msukarcima koji se osjecaju kao zene , prica se da ih ima dosta u vasem okruzenju ???
Forto donio fetvu! 🤦🏻‍♂️
A kako ce u zdravstvu i školstvu. Sve većinom zebe. Jao Forto sto si glup ko točak. Bolje da se ne provaljujes.
e premijeru kakvu komediju od sebe pravis.
kakav debil , vidi se da je pripravnik
Stvarno postujem i cijenim žene,drago mi je zbog tih zena sto će odmoriti taj dan,ali kao sto sam pročitao u prethodnim komentarima ? Šta je sa ženama iz privatnog sektora,zašto Forto slobodan dan? Mogli ste to jednostavnije uraditi sa ružom svim uposlenicima . Gradjani će platiti taj neradni dan ,ovo je još jedan dokaz da vi niste dorasli da vodite mjesnu zajednicu ,a ne kanton . I brate obrij se makar za 8.Mart, sramota ...