Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yebem mu mater sorosevsku...stvarno u srbiji ima govana na izvoz :)
kako je fascinantna ova naknadna pamet
Sad ce cetalji da opale sa teorijama zavjere i kako su se sve tajne sluzbe svijeta udruzile da njih sje.bu patetika do kraja
mam ti je poturcena magarac a to za postene srbe nije istina, samo sto su za vas ti posteni izdajnici a cetalji ko fol "postenjacine" lol nisi ni svjestan koliko ste prozirni.
jbo ti ovaj brat staru idiote te gluposti mozes lagano da izbijes iz glave. Nikada vise sa vama se na taj nacin necemo odnositi. Hercegovci su gori od cetalja, ja sam se kao dobrovoljac borio u Hrvatskoj i znam da im niste bas nesto dragi jaro. Stavise kosa im se na glavi dize kad vas neko spomene. I dan danas imam kontakte sa saborcima iz HV, pravi ljudi ne smece kao ti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)