Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka im je vjecni mir...
Na drugoj strani u Capljini nije dopusten duhovni bajramski koncert.Suzivot je u sredinama gdje je Ar.BIH djelovala.Gdje je djelovo Hvo,presudom je utvrđen UZP,gdje je djelovala vrs presudom je utvrđen Genocid.Hvala na razumjevanju...
@DunjaluckaSablja25: Ruzno je reci, ali LAZES! Bas neki dan sam slucajno gledao TV I gost je bio netko iz Capljine gdje je bas istaknuo da je netko za Bajram htio organizirati bajramsku svecanost negdje na Dubravskoj visoravni, ali ovi iz grada su ih lijepo zamolili da dodju u grad i tamo pokazu obicaje, kulturu i druge segmente proslave Bajrama, I to je meni predivna inicijativa jer mi jedni s drugima trebamo vise druzenja I izgradnje zajednistva u razlicitosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da hoće ovako zasvijetliti u ljudskim mozgovima, pa barem ko svijeća.
Neka svako u miru i sreci slavi svoje blagdane i praznike, to je nasa Bosna i Hercegovina, ali vidljivo je da se samo slobodno i u miru slave svi blagdani i praznici na teritoriji koju je odbranila Armija BiH. Na zalost, ali nadati se da ce biti bolje prilike.
ja blesavih komentara, ne možeš ih izbjeći ni na jednom članku, liječite se ljudi dok još nije prekasno
šta je ovo ba, a ričete na iftare fuj
Lijepo izgleda.
Komentar od Prof.Baltazar http://www.klix.ba/komentar/15911305
Nikad mi nece biti jasno zasto Kasumovicu ne usvoji RP Kamberovica Ravan ili Crkvicko brdo i dozvoli gradnju naselja na stranama brda jer ima dovoljno mjesta a malo rastereti uzi centar grada. Osim sto bi promijenilo Zenicu sigurno bi dobili i luksuzna naselja jel Hills naselja sa pogledom na grad su svugdje najcjenjenija.
Počivali u miru.
Zenica je jedan od tri najozbiljnija grada u BiH!
Pazi Zenice, izgradila se ko Real Madrid
veliko groblje, ovakog nema nadaleko
Ovo je moja Bosna