Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sprdancija od Suda BIH I Tuzilastva BIH
Fekalna - FUJ TV na aparatima
Bosna je najkriminalnija, najkorumpiranija drzava bivse SFRJ. Nikad od vas drzava ni narod.
Navijac BiH jesam udata sam.
niste trebali puštati vehabije,nema većeg sevapa od držanja vehabije iza brave
Nisu opasni po okolinu, ali zato konobari i kuhari svakako jesu...
Islamofobija nece zavladiti u Bosni varate se momci
Prosla je nova godina sad smo mirni do kraja 2016
kriminal i korupcija u vlasti i svim drustvenim djelovima unistise sve.vlasti izmisljaju terorizam i teroriste da skrenu pozornost sa bitnih zivotnih problema. I sta cemo sada, ljudi na slobodi..
Smijesno sad ih pustaju pa nisu ih ni trebali hapsiti i jos da im obecaju da ce biti u kucnom pritvoru kako da nece to im je zivotna zelja.
jesi smijesna :)))
Evo im prilike da se pridruže braći u Siriji.
ma ni sumnjali nismo, ja ne znam da li je iko zarzan duze od mjesec.... a ja koliki sam peh da predjem na semaforu preko crvenog dobio bi dozivotnu (koje nema kod nas) poz mogucnosti da me iko pomiluje (bilo gdje) haahahah