Komentari (665)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi na aparatima
Pazi sad drine sa komentarima :D
Mafia na na sedmom nebu.
PRIKAŽI ODGOVORE (28)
Dobro nam dosao generale. Nova pobjeda BiH nad Srbijom.
Jaro ko je reko da je pobjeda. Mala raja nasera - keljemendi http://kliker.info/v2/wp-content/uploads/2014/07/naserkel123.jpeg
Jos jedan autogol Srbije...,Dodig na aparatima...
Iskren da budem, nisam o Oriću imao neko posebno mišljenje dok ga srpska banda nije počela ganjat po Švicarskoj. To mi je bio najveći dokaz da je čovjek zaista heroj, jer da je bio neki čmoljo ne bi nikad izazvao ovoliko žara na međunarodnoj sceni. I drago mi je što će ga isporučiti BiH jer ako i postoje bilo kakve naznake o nekakvim zločinima, ti zločini su se desili na teritoriji BiH. Ja bih Srbiji postavio ultimatum: Ako želite Orića, priznajte za govornicom u UN da ste počinili genocid i da ste izvršili agresiju na BIH.
NASER ORIC.....HEROJ......
Jedino tako, drugacije nije moglo biti.
Dobro dosao komadante...Volimo te
Pravda je spora ali dostizna tako da ce i njega stici .Nista se ne brini Nasere mozes imati obezbeđenje od 50 ljudi to ti nece pomoci.Zavrsices u zatvoru kad tad
Nije problem zavrsiti na sudu ...samo je problem prihvatiti odluke suda ....
Većina ga smatra herojem, a prvi je napustio brod koji tone, čak prije žena i djece. Toliko o nivou inteligencije bosansko-hercegovačkih primata.
Nazivati zlocincima one koji se brane ..pa to samo srbija moze ..
Sta je ovo ? srbi kao da su skroz poludili.ili izgubili razum??Kako god meni bas divno i radujem se Oricevom dolasku i pobjedi dobra nad zlom.!!!.
Jos jedan poraz Srbadije.
Srbi se vesele pobjedi nad Brazilom na Novom Zelandu a ti Naseru Oricu .
budale, ono sto mislite da je vasa pobjeda je zapravo konacni dokaz vaseg najcrnjeg poraza. s obzirom da su vam mozgovi vrlo, vrlo rudimentarni to cete skontat tek za kojih par decenija a posledice su vec tu bit ce sve vece i vece. problem je zapravo u vasim glavama... trebalo bi da me boli k...al eto ne mogu da odolim.
sad ce dole ronhil da baca suplju sa referendumom jer su izgubili u svicarskoj
hej k'o na bozic u kravicu dodje,,
dakle sud, tuzilastvo bih reaguje prema bosnjacima samo onda kad im treba spasit guzice? sa ovakvim odnosom bih drzave prema srpskim zrtvama rs ima potpuno opravdane ambicije o otcjepljenju od sarajeva.
da ima pravde i pravne drzave i uopste drzave njemu bi se zaista i sudilo u bih. jer jedan veci zlocin ne anulilira predhodni, raniji zlocin ,"manji zlocin". ako mu je hag progledao kroz prste zbog zlocina nad nad srbima onda bi mu trebalo suditi za zlocine nad bosnjacima u srebrenici i poslijeratni kriminal u tuzli. al haman ovo je sve predstava za raju na balkanu da skrene misli sa svog jada.
Konacno jedan normalan. On je veci zlocinac za Bosnjake nego za Srbe.