Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zadnji je momenat da se bosnjaci (bez obzira jesu li ili nisu vjernici, ateisti, vole li SDA ili NiP, DF ili SDP...i Dino, i Bakir, i Senad Hadzifejzovic, a i Nermin Niksic,..Senad Pecanin) shvate da su svi oni za dusmane sa istoka i zapada obicne posvadjane BOSNJE koji ne trebaju da zive u BiH, da se trebaju pobiti ili protjerati iz BiH, a da se njihova imovina treba podjeliti izmedju Srbije i Hrvatske....nasim razjedinjavanjem samo dajemo vjetar u ledja dusmanima..
Forto nema vode od 8 jutros
Odlican komentar, bravo 👏👏 Ovako razjedinjeni smo lahak plijen sh-h hijena. Za hijene je ne bitno jesi li ti Mujo ateista, Mujo iz sdp-a, Mujo iz SDA... Za hijene je divoljno samo ime Mujo da te eliminisu, ne vazno sasvim kojoj opciji Mujo pripada
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
zamisli debila za Bakira glasas hahaha
Samo jedan zajednicki kandidat ispred opozicije sve ostalo je pobjeda SDA
ZA SDA GLASA 20% BOSNJACKOG NARODA, TO STO VLADATE JE ZAHVALJUJUCI DEJSTONSKOJ STRUKTURI I NACINU GLASANJA PLUS 200 BOSNJACKI STRANAKA. NIGDJE NA SVIJETU STRANKA SA MANJE PODRSKE NE DRZI VLAST KAO KOD NAS BOSNJAKA.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
De is kao neovisni kandidat
Nijedna od ovih nema kapacitet za borbu. Svi su tanki Bakir ima jaku stranku ali on nije za predsednika, blago je retardiran. Mislim da nema Borca koji je pošten i hrabar od ovih trenutnih. Tko iole vrijedi nije u politici za sada. Možda nešto izroni za par godina.
Ne bi bilo loše da ovi zaguljeni SDP-ovci koji još viču smrt fašizmu, iznesu podatke u kojim je to aferama učestvovao Denis Zvizdić i kakve je gafove on pravio, te dali su veći od traktorske afere, afere Unipromet stan, reket afere, tuča po kafanama, itd.
Zašto trojka ne stane iza Hadžikadića koji već ima dobru podršku, a oni dalje neka se bore za parlament, Dom naroda i ostalo
Vrijeme je da u predsjednistvo po meni dodje neko tko ima malo MOZGA, a to je Mirsad Hadzikadic. Ovi trenutni kao i buduci se ni potpisati ne znaju.
odsjeko bi sebi ruku, kad bi glaso za ova govna, mrzitelji svega bosnjačkog...
SRBIJANSKA TROJKA!! SVE ZAPOŠLJAVAJU IZ ISTOČNOG SARAJEVA!! DIrektorica kp rada, Načelnik MUP NOVI Grad itd! MRŠ
Zaustavlja SDP ljude po cesti u Sarajevu i pitaju redom hoće li biti kandidati samo da en bude Zvizdić. Neće niko.
Kako za koga. Najvise bi profitirao NiP, a gubitnik SDP.
Oni nemaju homosapiensa koji moze povuci i pobijediti a sa odustajanjem Denisa B. to im je Ende.... a Niksa ne moze skupiti da prodje normalno u parlament isto Dino a forto da ne pricam.. itd.. pa cak i da im onaj Sda Denis bude zajedn.kandidat opet ne bi dobio dovoljno da pobijedi..
Klix ocajnicki pokusava nagovoriti Trojku da se dogovore da imaju zajednickog kandidata. SDP ce najvise ispusiti i ispast ce smijesan ako se to desi jer ce podrzati nekog koga su pljucali 10-15 godina. A sami nemaju ozbiljnog kandidata.
Znaci pobjedu na izborima!!! Ali egoi su preveliki da bi se to realizovalo...
Ovi iz trojke samo laju rezultata nigdje i na kraju ako slucajno pobijedi kandidat sdp to ujedno znaci i propast ove zemlje njihova politika bratstva i jedinstva i ravnanja boraca Armije BiH i srpskih agresora dovoljno govori o njima
Za čkana predsjedništva kandidujte Fikreta Abdića,babu,on vam može pomoći u rušenju Bosne.Hahahahaha.......
Narode opameti se od Bakirova 2 mandata nikad slabijeg člana predsjedništva nismo imali