Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel to Dodik na godisnjem odmoru
Treba Miletića, Mektića, Dumančića i ostale izabrati sa stare/nove direktore policijskih agencija, pa se MZ i domaćoj javnosti dokazuju tako što pošalju 650 policajaca na 6-7 nedužnih ljudi. Mediji u Federaciji su ih već osudili i proglasili zločincima i teroristima (ustavni poredak i teritorijalnu cjelovitost kažu ruše), prije suda i suđenja. Produžiće im pritvor, a nisu dokazali ni osnovu sumnje, kamoli teške otužbe.A, RAK mudro šuti, šuti Vijeće za štempu i svi političari, osim Z. Lagumdžije koji traži posebnu sjednicu Parlamementa. I šta će biti kad prođe medijska hajka i puste nedužne ljude. Ništa, pojeo vuk magarca, oni će zauzeti direktrske fotelje, a nek država i njeni građani plaćaju odštetu ljudima koje su ma malltretirali.
Koji je razlog naveden za odredjivanje pritvora? Utjecaj na svjedoke i remecenje javnog reda i mira ! To su omiljeni izmisljeni ili onaj \"uznemirenost javnosti\". To je u suprotnosti sa Zenevskom konvencijom i kod nas se jedino jos primjenjuje. Na koga uticaj i jesu li ranije remetili javni red i mir? Dokazi pa zatvaraj. Naj..... su kako god. Valja opravdati ove mjere koje su poduzete. Vjerovatno da ima nekih elemenata (EU zahtjeva...) ali sta je sa svim ostalim nevinim kojima su ispreturali kuce, djeca dozivjela traume .....radi 7 uhapsenih. To samo kod nas ima. Kod nas mediji prave zlocinacke, sudije sude \"po vlastitom uvjerenju\", kod nas se ne dokazuje krivica vec kad te zatvore ti dokazi da nisi kriv. Uzas
sta je ovo od 6 naslova, 5 ih o extrremizmi