Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bljuje mi se od ovih izbornih, predizbornih i ostalih folirantskih trikova. Cisto sumnjam da u ovoj zemlji postoji i jedan naivac koji vjeruje da je "konacno pocelo", da ce lopovi biti osudjeni i bla, bla. Nista od svega toga, najbolje da ih sve odmah pustite, samo nam nabijate trosak jer cemo svakako mi platiti njihov boravak u pritvoru dok traje kvazi istraga...
nemoj tako mrma, foliranti spadaju u smekere mangupe i druge fine i dobre osobe, ovi spadaju medju Keljemendija, Turkovica i ostale.
Arma*
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Standardna procedura-SIPA-ULAZ.......TUZILASTVO-IZLAZ
E TOGA SE VEC BOJIM,JER LIJANOVICI SU I PAPU KOME NE TEREBAJU NOVCI,SPREMNI POTPLATITI.
ništa od toga, puštaju ih najdalje do 16h ...garant :)
tuzilastvu.....i pusteni
Ma imali ovo igdje na svijetu? Kompletna vlast korumpirana ( stav i nalaz međunarodnih faktora). Gotovo pa svakodnevno hapšenja i optuživanja najodgovornijih političara . Vlade svih nivoa ne reaguju na hapšenja ministara i vođa stranaka koje su na vlasti. I tako dalje i tako dalje..... A stranci ? Oni samo šute i gledaju i uporno ponavljaju , da se oni neće mještati ( dogovorite se) ! Da ovdje ipak nešto ne tukne? PS Šta je sa stožernikom ( D.Č) ? Da li je i on kriv ( zajedno sa lijama) ili su ponovo " nestali dokumenti iz tužilaštva " ???
I svi ce do dnevnika veceras biti kucama...
Bolje je bilo "meso" :D
Ovi KOBASICARI iz stranke "Kradom za boljitak" su pravo namazani... Pravi poker asova/lopova - cetiri brata...
Platforma: SDP - Lijanovići - HSP - SDA
Pa zar ovako fine ljude da hapse... sramota
ubiti ubiti lopove lopove ,djaba sve kada ce oni svi izaci brzo jbg realnost :(
AKO ONI IZADJU TREBA ZAPALITI SVE ZGRADE TUZITRLJSTVA.
Danas predani tuzilastvu...sutra pusteni.
MALO MORGEN.
Pred nama je videcemo :)
vidi lijanovića bez uniforme civilne zaštite hahahahahahaha
ni presvuko se nije, vode ga direktno s treninga
Trla baba lan ! Od BiH nema ništa jer njome upravljaju malobrojne bh porodice povlaštenih političara organizovanih u 7 stranaka. Glvni bumbari se nalaze u strankama SDA, SDS, HDZ, SNSD, SBIH, SBBIH i ostale satelit stranke Lijanovići su najslabiji i kao takvi oni su žrtveno janje pred izbore.... Pred izbore profunkcioniše država a poslje izbora umre...i tako ukrug Federacija je čisto sranje !
Što bolan zaboravi SDP?
@hilmohilmic Sorry Hilmo i SDP naravno....uvijek ih stavim....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDP - Lijanovići
Ista govna.