Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKVA drzava. Svaki Kanton za sebe odlucuje
Totalni idioti.
A jedna pokrajina stanovnika kao dvije BiH. Kantoni su nepotrebi kako god da okrenes. Federacija treba da se vodi po modelu Beca. Imas dijelove kojima rukovode gradonacelnici i svi odgovaraju glavnom gradonacelniku. U nasem slucaju bi to bila vlada Federacije. Sve ostalo je samo sisanje love iz budzeta i to je to.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakav smo mi cirkus od drzave majko draga. Svaki kanton mlati svoju pricu. Sad jos i opstine da se ukljuce i da napravimo cirkus da valja. Nemojte samo na pola hebem ga ja.
Srednjoskolci na aparatima.
Gripe ili ti ga virusa ce uvijek biti pa makar svi kuci sjedili a pogotovo u zimskom periodu tako da...
Da li je ministarstvo računalo da će se i pola nastavnog osoblja početi rotirati. Dok su jedni negativni na Covid oni idu na posao, a oni pozitivni na bolovanju. I tako će rotirati. Ko će ba držat nastavu? Jel neko pita nastavnike išta? Očekujte samo štrajk.
Krofno jedna, evo ti racku......moj mali neće ići na ovakav način u školu. Ponavljam, evo ti racku od King Konga, pa sa njega razmatraj, donosi zaključke.
Po čitav dan napolju, po kafićima, slave se rođendani, proslavili mature, ali u školu ne mogu! Jah moj ti
Ima li ko da nije "pljuvator" na ovom Kkixu?
Jedna država u kojoj svaki kanton radi na svoj način. Nigdje veze. Realno učenici neke predmete ne mogu učiti online matematika, fizika itd. Ideš u školu pa neke stvari ne možeš savladati, a ne na principu online nastave. Svaki roditelj ne zna pokazati svom djetetu neke stvari tako da ce se sa posljedicama online nastave nositi djeca kada se vrate u skole i pređu u druge razrede.....
A šta ako se djeca zaraze sa covid-m, ako je država nametnula mjere mislim da za njih treba da i odgovara ako dodje do nezeljenih posljedica, a doci ce sigurno.
Pita li se iko kako ce roditelji regulisati stanarine za djake koji stanuju tokom skolovanja? Ili kako cese regulisati prijevoz djaka? Udri po roditeljima, samo neka nastavnicima ne bude previse obaveza...
bas su ti se nastavnici udruzili i donjeli zakon da tebi zagorsaju samo
Otvorite sve kad ovo uradite, dozvolite sve, jer ste ovim presudili. Djeca su neodgovorna, a profesori nezainteresovani. Covid se tek zahuktao, nek vam to bude na umu ;) sjetit cete se ovih rijeci.
@Poi21 ubij se.
Koji stručnjaci hahaha jedva čekam rješenje za studente gdje ipak po godini studija ima po 50-100 ljudi na predavanjima a pustili ste bezuslovni dakle bit će fakulteti krcati...lets the game begin
Ona osmislila. Pa sezonska gropa prosle godine izvrnula kanton naopacke koliko je bilo bolesnih.. Jedno mjesec dajem pa sa prvim simptomima idemo online.
15 ovako 15 onako... poslije škole se opet drzže tih 30.. besmisleno u svakom slučaju
Koje se ovo gluposti imali iko mozga sve budale
Nidje nema retardiranih vlasti ko u Bosni
Tooo a dernek u Wuhanu nikad jaci. Haha