Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IZGLEDA SVE SU PRILIKE DA CE NAM N.GLJIVA OPET PATRIOTSKE PJEVAT ALI OVAJ PUT CEMO RAZGULIT MACKU
Ja ne dolazim, mi srbi smo opet ugrozeni
Rale, potpuno si u pravu, BiH nije priznala Kosovo pa ne smije ni dokumente te države, mada znaš kakvi su vaši i naši za 50 hala eura bi ih pustili sa tariguzom umjesto pasoša
Baš me živo interesuje sa kojkim pasošima će Šiptari s Kosova ući u BIH, ako uopšte budu pristali da dodju, jer BiH potpuno s pravom ne priznaje kvazi državu Kosovo i kao takvu ne može ni prihvatiti kao validne kvazi pasoše koje izdaje takva država. To bi bilo isto kao da je pasoš izdao i Miki Maus,Šilja,Paja Patak i mačak Tom kao i Pijevac Sofronije. Mogu doći samo sa UNMIK pasošima ali ostati u svojoj rupi
Postrojavanje opet. Beograd nece doci sigurno ni ovaj put ako se ponovi ista greska kao u Sloveniji. I ne treba da dodju. Svakako je sve ovo mlacenje prazne slame dok su juzne Slovene gurnuli u kontejnere za smece.
E vala taman tako majstore...
Ovi jednomni genocidne tvorovi,su naucili sve izreka krmka izl aktasha.On ih je ubjedio da je genocidnosumska tvorevina bolji dio BIH.Posto je taj narod povodljiv i jos jedini u europi koji voli tiranine,lazi i samobmanivanje,oni i dalje slijepo i uporno vjeruje sopstvenim lazima.Da ne bi isao u siroko obrazlozenje,samo jedna napomena da je sumskogenocidna tvorevina bolji dio BIH,onda bi imali 200km vece penzije,a ne manje.I dan danas kukaju i traze neku odstetu odmirovinskog fonda federacije.I kad spominjete da ste nesto napravili na livadi a to se sad zove istocno Sarajevo.Taj gradic je postojao i prije agresije na Bih,i zvao se Lukavica.I ti nije bila livada,Jest da se nesto napravilo,ali gradic je bio neostecen i samo se nesto dogradilo.Ali uzmite primjer Bosnjackog mjesta Kozrac,koji je na pocetku agresije bio totalno spaljen.Sad je najmodernije i najbogatije mjesto u sumskoj,a mozda i na citavom djelu Bih.To su sve podigli Kozarcani,bez i jedne marke pomoci.
Pa ne odgovara nacionalnim strankama da se ista mijenja prije izbora tako da mogu opet 4 godine patit nas.
A sto se ne sastanu u Istocnom Sarajevu? U organizaciji vožda? Nesto kontam, ako je to ljepsi dio BiH vjerovatno ce im tamo i biti ljepse. Lijepo dekice pa na livadu, kojih fala bigu ima kol\'ko hoces. Koju gajbu poredat za binu da se govornici vide, a more se okrenut janje malo dalje od skupa. Jos kad\' bi se poklopilo sa pecenjem rakije i kojim kazanom, sta ce to bolji Summit... ha ya. Konferecija o Zapadnom Balkanu u Istocnom Sarajevu nearby Vojkovici by the River on the Floor sponsored by the great, great Vožd Dodik... ocam\' zvuci (bjelo)svjetski.
BIH 23.03.2010. u 10:54 ,,,,treba te razumjeti,,,da je i meni neki Srbin kresnuo ženu i da me je ostavila zbog njega bio bi i ja tako isfrustriran i kivan na njih,,,,,
Pa Albanci sa Kosova mogu doci samo sa pasosima Republike Srbije jer BiH ne priznaje one njihove...
bolje bi ti bilo da se svaki dan pre spavanja pomolis i zahvalis Amerima sto imate i tu Federaciju,.. jer ne zaboravi da smo za vreme rata drzali 73% teritorije.... ovako je podela polu postena, vuci siti, ovce na broju. bolje da budemo dobre komsije, nego da se glodjemo ko rogovi u vreci svi zajedno. nije vam valjala Juga, i suzivot sa Srbima i Hrvatima u njoj, a sad vam valja Bosna, al vam opet ne valja suzivot sa druga dva konstitutivna naroda? kad ne ide, ne ide... onda lepo razvod braka, izljubimo se, popijemo po koju, i svako na svoju stranu... bice lepse i nama i vama
@idemo Pa normalno da je federacija \"ružnija\" kad je prepuna minskih polja koje ste vi četnici posadili... Sad bi da se \"mirno\" raziđemo. Ha ha ha ... Dok ste imali oružje nije bilo \"mirnog razlaza\", a sad kad ste VI goloruki, onda tražite nekakav \"mir\"... Nema od te priče ništa, mi smo zapamtili sve i sve će vam se vratiti, milo za drago ;)
Nazif Gljiva ovo ne bi trebao propustiti.
“Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Dobrica Ćosić: clan SANU, u svom romanu \"Deobe\".