Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovim sa*ajevskim ublehasima jedino je bitno da se ne radi, i da se rostiljat po gradu moze, dok bi pametni evropljanin 24 sata cistio da bi grad profukcionisao u ponedjeljak , da bi se moglo ici u skolu i na posao:ne u nas , neka snijega da mozemo maglu prodavati na vedrom.....razlozi naseg stanja u svemu, privredi , sportu i kulturi su upravo zbog takvog ponasanja i gledanja naelementarnu nepogodu kao sansu da se naskodi nepogodi sto ce se skijati u ublehariti umjesto nesto konkretno da uradi.
hajde ne prdi
Da hoce bogdom ovaj snijeg pomoriti srbe tako da kad dodje proljece Bosna prodise punim plucima.
Sta vam je ba? Grtalice dan prije odnosno 03.02., kad je sve to pocelo nisu uopce radile! I onda sljedeci dan tj 04.02. nastao kolaps zbog nasih neradnika, i narode lopataj, narode ovo narode ono. Pa zar im nije dosta sto nam poreze pucaju na SVE, hej na hljeb!!! PA GDJE TO IMA! Jos narode, hajmo cistiti. Pitaju li se oni imamo li drugih obaveza? Imamo li kakvog bolesnika u kuci kojeg treba njegovati? Penzionera ili hronicnog bolesnika? Uzmite lopate i lopatajte to je najlakse reci, a sto se gospoda nije udostojila da obavlja svoj posao kad je trebalo? Sad ne bi bilo nikakvih problema. Kako ih nije stid praviti kolaps radi snijega, a mogao se srediti da je gospoda radila kad je trebalo. MRS! Kome se glumi konj i bik, bujrum nek i meni cisti ispred kuce. POZ OD HRONIGNOG BOL.
Brate u pravu si tip j e ocito fulio site....
a da probas na www.rijaset.ba??? kome trebaju propovijedi, posebno ovakve vankonteksne, zna gdje ih moze naci. Hvala.
-Snijeg i Lavine....., po mjeri covjeka.
--Raja samo da se podsjetimo,danas ...,u 13/h....,na (tv-Dobar Zao Los) -gostuje opet Dodik----(doda)
našeg čovjeka: plata je dobra kad kapa, a kad se ne radi za istu. Što sam manje radio to je slađa plata. Tako to nekako biva. Da se onim imbec..ilima nepismnim u GRA..SU kaze da neradni ponedjeljak neće ulazitu u obračun plaće, čistili bi šine rukama goli..m ako treba. Ma.,jku im *ebe-m neradničku.
@sexulus vidis ima tamo i vijest o hronicnim bolesnicima da izbjegavaju rad na otvorenom. Posto su u Sa sve hronicni bolesnici oni se drze savjeta doktora i samo bordaju i rostiljaju. ;))
Znaci grtal`ca se odglav`la.
jutros opet ebeni snijeg,umoran od lopatanja nabio zuljeve