Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako nece biti dobro juce sam ih gledao kako se setkaju titovom... A ovaj jedan se javio iz francuske odnekud... Jedna grupa je opet zavrsila negdje u USA, negdje oko Alaske... :))) sve se to razbjezalo...
SUPER!!TAKO MI JE DRAGOO!!!!ALLAHU EKBER!!!11
tjerali UN-ovci naše pripadnike da uzimaju oružje od onih što su tražili zaštitu u UN bazi i da ih prepuste napadačima na pokolj isto kao što su holanđani uradili kod nas. UN - plaćenička organizacija koja radi u interesu velikih sila !
Pa i bice uvijek "dobro" ako budu tamo cuvali sudance kao nas holandjani
Kakve Sudance, čuvaju naftu za zapadne interese.