Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači na prijedlog SDP-a da se svima snize plaće, neki ipak nisu za to, ne znam kako ih nije sramota,ccc
Političara da bude sramota. Hhahahahaahahah
To je ona stara taktika politicara. Kad izadju pred narod ili u javnost onda govore da treba smanjiti plate a kad udju u parlament i kad treba glasati za to onda zaborave sta su narodu obecali.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Treba malo SDA da zavrne pipu i smanji apetite pa će se uštedjeti, lako je s našim parama kavijar doručkovati!
A mi zbog njih u narodnu kuhinju sa plastičnom kanticom i zlatnom kašikom, nećemo mi za pereca imati dok se toj bagri ne stane u kraj!
Nece oni nikad to zavrnut,sve dok ih ne istjeramo iz fotelja,to su beskicmenjaci koji bi te zednog preko vode preveli,bez imalo savjesti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma da, svi prosipaju pricu kako su tu za gradjane, kako rade samo u njihovom interesu, a kada neko, kao u ovom slucaju SDP podnese inicijativu za ukidanje pausala i smanjenje placa onda to ne prodje ... pa gdje je tada ta briga za gradjane o kojoj toliko pricate...
političari i doktori najveći lopovi
Sve je laž...
Od toga ništa..Ako se kome budu smanjivale plaće ili će to biti prosvjetni radnici ili netko drugi..Politička elita to neće dozvoliti da se desi njima
treba nabiti na k...c sve politicare u bih bez obzira na pol, vjeru i naciju, nek posegnu za moj vitalni ...
Prosrpske stranke SDP i SBB samo obmanjuju javnost i na brutalan nacin zapoceli predizbornu kampanju, a to sve rade po uputama zlocinackog udruzenje SANU iz beograda, jer SDP i SBB su produkti upravo tog zlocinackog udruzenja i za cilj imaju da obmanjuju javnost i da slabe drzavu BiH sto vise, pa da sa saveznicima iz genocidne tvorevine ukinu drzavu BiH i Bosnjake dovedu do nestanka, npr. SDP po nalogu Dodika ne ucestvuje u PROBOSANSKOJ Koaliciji, dok SBB odnosno Monstrum Radoncic Referise cetnickom dobrovoljcu Vucicu. Patriote BiH ujedinite se oko Probosanskih i Patriotskih stranki SDA,SBiH idr..
Evo opet ovog stranačkog plaćenika.
Raswo Fahro gdje si sinoc da komentarises o buducoj koaliciji sbb sda.Ja mislio ti promjenio nick u Bakir_Fahro
Plate srezati onima iz kluba 100, nekakavim fantomskim dekanima, osiguranjima i slično. Političkim funkcionerima se mogu i ostaviti te plate, ali nikakve naknade za komisije, paušali i slično jer sve to rade u redovnom radnom vremenu... smanjenje toplog obroka i regresa, jer se svakako na to ne plaćaju doprinosi i neće štetiti drugim fondovima, ukidanje nekakvih naknada za odvojeni život, jer ni građevinski i drugi radnici na terenu ne primaju te nadoknade, a o takozvanom bijelom hljebu suvišno je i diskutovati, koji to radnik prima platu godinu dana nakon što dobije otkaz.
klix šta pišete gluposti hoćete da mi babo amidža majka ostanu bez posla e neće moći sve komšije glasaju za nas i trebaju nam pare živjeli gospoda političari i njihova djeca
podrška političarima i treba im poduplati plaće a narodu oteti i zadnju marku jer nisu je ni zaslužili
Abu kikser nek se i ja sa tobom nekad slazem,podrzavam i ja politicare a narodu niste ne treba dati
ovdje nema promjena bez kuke i motike ... na glasackim listicima je bagra, pa covjek nema za koga glasati, sve ista vanago ...
jada Boga pa da docekamo i to da oni sebi umanje place...
A da mi vas zapalimo mamu vam?
Smanjenje placa u potrosackom drustvu kakvo je naše znaci slom sistema za tri mjeseca...
Ako je to argument za zaduživanje države, onda nek se ono za što se zadužimo ravnomjerno dijeli svim građanima u državi a ne samo privilegovanim slojevima društva. Zna se koji su to slojevi.
Ova stoka na vlasti nema ni poštenja ni morala.
BRACO SAD CE IZBORI! SAMI STE REKLI DA JE OVO NAJGORA VLADA! NE DOZVOLITE DA ONI VISE DODU NA VLAST A NI GORI OD NJIH, NEGO LISTIC U RUKE I GLASAJTE ZA SDA! ONI JEDINI MOGU DA POPRAVE SVE OVO I DONESU TOLIKO ZELJENU PRAVDU. NE SLUSAJTE ZLE JEZIKE NEGO CVRSTO ODLUCITE SDA JE VASA OPCIJA ONA JE NASA STRANKA, BAKIR JE NAS PREDSJENIK!
zuti je nasa qita .. pomislio da mu je babo bosnu ostavio kao begovinu ... e moj zuti, za@ebali ste se obojica ... jos malo pa ces skontati ...
ko o cemu vi o Horatio Cainu...