Komentari (436)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad je vec vrijeme da otac sam osveti sina . Od drzave i pravde nema nista !
Sumnjivim snimcima je Branko Peric ucjenjen od osmice i stite kompletan kriminal SDA. Ranko Debevec dodjeljuje slucajeve sudijama koje osa ima u saci i oslobadja ih. Prostitucija u koju je umjesan i vrh SDA se stiti pod svaku cijenu. Dotakli smo dno.
Klix brise komentare u kojima se spominje prostitucija u vrhu SDA koje osmica stiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
I onda ja kad napisem da za mene nijedna mlada osoba koja radi, studira, zivi ma bilo sta u Bosni ta osoba nije normalna svi mi pucaju minuse.. Zakon kurs njemackog i bjezi iz vukoje_ine .. bolje u njemackoj kupi smece vec doktor u BiH.. kakva divljina.. hajde sad patriote rokajte minuse.. SebiJA vas popis_ila..
Nema mjesta apatiji! Možemo svi bojkotom rada policije i odbijanjem da registrujemo vozila da istjeramo mafiju na čistac. https://m.youtube.com/watch?v=KAc-b4azASI
Tako vam je kad se uzdate u pravosudni sistem i državu. Ja čitam zakone i pravilnike da bih znao čega se trebam pridržavati i da bih koje pravo naučio, a ne da bih se uzdao u sistem i državu. Fazon je uvijek imati neki trik ispod rukava, neku čarobnu rezervnu kartu u slučaju nužde. Bilo da je to podzemni bunker otporan na nuklearke, anarhija, i ostali trikovi koji vam dopuštaju da budete iznad države uvijek.
Bravo Državni sud,podrška porodici Mutap
..em li ti ludi Alija unučice imbecilne.
Ovaj krepo Peric je dobio vilu na Havajima i zaboli ga qu. Nego i mi konja za trku imamo izmetbegovici, dzaba ste krecili.
SRAMOTA ALLAHA MI BOJ TE SE ALLAHA DA JE BIO SEMIR EFENDIC ILI NEKO DRUG KO JE U STRANKI SVE BI SE ZAVRSILO TUZNO ZA PORODICU MEMIC ... DA VAM ALLAH DZ.S POMOGNE ..
Sada tek vidite koliko su ZLO mediji, Murizu i Feragetu su davali toliko prostora za njihove laži, klevete, mržnju, za PREDIZBORNE pa danas ljudi ne mogu povjerovati da nije onako KAKO JE BABO MURIZ REKO' mediji će vas natjerati da zamrzite nevinog, a da volite lažova i petljanca. Narod je pravio teorije zavjere na osnovu natpisa, a niti jedan jedini dokaz nije bio, tada se nije pljuvala država, a sad se pljuje jer je pravda ispunjena.
Ovo društvo je sistemski bolesno, kapiram da je ljudima žao čovjeka koji je izgubio dijete, ali podržavali ste ga u linču nevinih, u iživljavanju nad pravdom, a evo i sada pravite teorije zavjere kako bi ste nastavili taj linč, odavdje treba bježati glavom bez obzira.
Internet je dao neograničene mogučnosti ograničenim ljudima poput tebe...smetljaru stidi se
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I umjesto da izadjemo na proteste, sad svi stavljamo na story "Drzavo stidi se", "gdje mi zivimo" i sl. te se pravimo pametni. Ovo ce svi pamtiti par dana i poslije toga kao da nista nije bilo. Nije samo Drzava, i mi smo krivi. 😡🤬
Ima nas koji čitamo Anarchist Cookbook, i držimo to enkriptirano na skrivenoj VeraCrypt particiji na hard disku...koji više vjerujemo u individualna rješenja na fazon lone wolf, a ne kolektivna kao što su protesti. Mada su i protesti, ako su planski provedeni ispravno, moguće rješenje. A ne samo tralalala.
SRAMOTA !!!!
Pravo,pravda,pravni fakultet,sistem truli,smeće b..alijsko,besmislene aveti.dalidu i ostale na ulici sresti i na svaki način ih pitati do kraja života neka pitanja.. raditi na tome da nemaju mira u svojoj prciji
Sretan vam 25. Novembar drzavo moja, ebem te sve i milimetar
Sram ih bilo!!!
Mislim da je vrijeme da ih opet palimo ko one 2014te,inače narode pretvorit će nas u pepeo.
Samo reci jedno veliko FUJ.
Ovo je poruka i Dragicevicu da se ne nada da ce docekati presudu ubicama svog sina Davida !!! Ima li pravde u ovoj drzavi ili trebamo svako pojedinacno uzimati pravdu u svoje ruke ?!