Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajmo POLITICKI SVALERI,placajte dugovanja,lijepo se provoditi sa svalerkama na Drzavni racun..
400 plus radnika. Odgovorno tvrdim da ih 2/3 ima radni zadatak podici dohodak. Drugo zakon je jasan. Ako J.U godinu zavrsi u gubitku, direktor i U.O. Idu vani. Za ovo je kriv osnivac. Od Reumala se napravila krava muzara i kad nema sta vise, daj narodnih para.
To ti se desi kad ti je drzava poslodavac i direktor i drzavna firma. Ljudi nemaju ideje za opstanake Reumala i to je sustinski problem. Drzava drsko i bezobrazno zato globi i dere sve ostale firme u BIH na sve moguce nacine kroz PDV, akcize i sta jos sve ne ?!
Hice li biti sankcionisani oni koji su doveli do ovakvog stanja, ili jeovo ko Gras - nema veze sto ste krali, evo val pare poreskih obaveznika. Ubuduce kradite pametnije. Lokmic pije sampanjac
SDA lopovi su uništili Reumal. Pokradenim novcem su napravili hotel pored Reumala, i goste tog hotela šalju na tretmane u Reumal: gosti plaćaju uslugu vlasniku privatnog hotela, a tretmane rade radnici Reumala u sklopu svog radnog vremena i koji primaju platu iz budžeta tj od naših para. Takvu pljačku može osmisliti i sprovoditi samo SDA. I ne bi me iznenadilo da svjesno uništavaju Reumal, kako bi ga budzašto kao kvazi spasioci kupili, preko npr Binga. Vidjet ćemo
Pomoc bez rjesenja problema, od jednih do drugih izbora.
To je ludost. Kradu godinama, rade samo kešom, ne mozete platiti banju na račun. Samo njima u ruke keš.
@s.bah Nije tacno, moze se platiti I karticom, a zavodi placaju preko racuna, ne placaju gotovinom.
Prije nekoliko dana sam se vratio iz Reumala, I mogu ljude samo pohvaliti. Apsolutno se ni u kom pogledu ne moze primjetiti kriza, iako radnici rade na minimalcu od marta svi su prijatni I professionali. Hrana je predobra, sobe ciste i svaki dan se redovno odrzavaju cistim.
realno treba ministrima i drugim drzavnim sluzbenicima obezbijediti mjesecno par dana u reumalu nek jedni drugima lizu dupeta tamo
Od moje zagarantovane penzije uzmite i dajte prvo onoj 47-rici ,,radnika" što su tužili svoju firmu,dobri su to radnici a posebno patriote.Sve treba privatizovati.Kod privatnika bi vas 47 ukupno sa gazdom radilo.Nemože vas niko spasiti ako niste tržišno organizovani.Ponudite vladi prostor za izolatorij što je trenutno najtraženije na tržištu.
Koliko to ima zaposlenih Osim tužbe 47 radnika postignut je dogovor s blizu 240 radnika koji neće tužiti Reumal i s kojim će se postići sporazum.
Joj klosara pa i banju tu ste p o.k krali i pootimali..Jeste lesinari pravi..Ne moze od vas ni steka ostati za buduce generacije.