Komentari (376)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce li ko organizovati kakve proteste al da se s puskama izadje na ulicu... i da se pocnu ubijati ovi ublehasi.... evo ja pozivam javno na proteste pa nek me hapsi milion policija... al daj bar dva tri politicara da roknem djecu im
i da organizuje ja necu izaci jer ih je narod izabrao,sad cemo ga glabati svi redom i neka cemo
E moj jarane,.nasim guzama je tesko i na izbore izac,.a kamoli na proteste,.neka Umiru pjevajuci,...zalosnooo...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jah..a sitna buranija i dalje ce radit za 450 KM i raspravljat ko je veci srbin, hrvat il' bosnjak...to nam je domet bravo mi.
neki pametnjakovic ovde reche: biche socialni nemiri?! hahahaha koiba nemiri? pa ovi 25 god zaglupljuju "norod". sato vishe nie "norod" vec stado. stado sad samo more beeee, beeeee, beeeeeeee. ili ovi klixashi nemirno udarat po tastaturima
Bravo bravo, povecajte ba za 1000 malo je 150,. BOlje da ste te pare dali penzionerima onima kojima je minimalac 320 da ljudi mogu lijekove kupiti. SRAM VAS BILO!
onaj treci digo ruku ikae hajl hitla
Trpaju ga ne vade ... tako nam i treba .
Nista nego napravit grupu 150( zbog ovih 150araka ) i organizovati potpisivanje peticije u svim gradovima BiH.protiv ovog povecanja plata. Glupo je obuci zute prsluke i smrzavat se .
Ono velika nam adminisracija. Morate smanjiti broj zaposlenih u javnom sektoru. Nasi kazu OK. Dosta ih ode u penziju OK i onda dignu plate ovima sto ostaju i troskovi ostani isti ako ne i veci. Jesmo li budale? Imamo papire da smo budale. Samo ih moramo obnavljati svake 2 god.
Nista nego napravit grupu 150( zbog ovih 150araka ) i organizovati potpisivanje peticije u svim gradovima BiH.protiv ovog povecanja plata. Glupo je obuci zute prsluke i smrzavat se .
Veliki broj namještenika je korupciom dobio radno mjesto, i ostao korumpiran, naravno da ih nije sram ovo šta rade.
PDV povećati na 30%, povećati namete na hranu, alkohol i cigarete, ukinuti dječji doplatak jer djeca ionako ne glasaju, mirovine isplaćivati isključivo i samo 3. mjeseca prije izbora jer penzioneri duže ni ne pamte, ukinuti besplatno zdravstvo jer je bolestan čovjek ionako samo na teret društva. Potom povećati plaće uhljebima i budžetlijama za 500KM jer je sramota da se uopće raspravlja za bijednih 100KM. Prije svega toga zatvoriti granice da još netko ne pobjegne!
KAKO VAS SAMO NIJE STID!!!!
Jeste li glasali za to? Jeste. Šta se sada bunite?
A šta ćeš. Teško se živi
Ovo sve treba pobit
Samo 346 komentara!? 😂😂😂 Pa premijeri, parlamentarci, ministri i ostali državni službenici dižite plate za 30%, kad je bal, nek je maskenbal 😂
Al će zato i nama podići akcize...