Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
YBOG CEGA JE TO ZA BIH RADILA SRBIJA SLOVENIJA I CRNA GORA, ZBOG CEGA PARE NISU DATE NASIM UNIVERZITETIMA I FIRMAMA DA TO RADE, TO JE IZDAJA DZRAVE HITNA SMJENA SEMIHE BOROVAC!!! STETA NANESENA BUDZETU BOSNE I HERCEGOVINE!!!!
@Girth Molim bez nervoze, glasali smo uglavnom za SDA. Mora se to valorizirati.
Pa koliko ova hadžinica bere plata: zaposlena trajno u BH Telecomu, pa nekakav je nekome savjetnik u Vladi Federacije, pa evo je i u uredu za reformu javne administracije,......,nisam li šta preskočio????? Neko može po partijskoj liniji tri plate brati, a neki samo mogu sanjati bilo kakav posao!
Pa gdje je ta transparentnost, nigdje ni jednog konkretnog broja?! Ima li kakva web stranica, izvjestaj? Evo naprimjer: nevladin sektor je pokazao neke brojeve na www.budzeti.ba, bilo bi lijepo da nam i drzava pokaze nesto.
A vidi nam Semihice! Uvezivala i ona nešto:)