Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reci: "O sljedbenici Knjige, dođite da se okupimo oko jedne riječi i nama i vama zajedničke: da se nikome osim Allahu ne klanjamo, da nikoga Njemu ravnim ne smatramo i da jedni druge, pored Allaha, bogovima ne držimo!" Pa ako oni ne pristanu, vi recite: "Budite svjedoci da smo mi muslimani!" Alu Imran - 64.
Svih 30 Srba doslo...
@skywalker5 dabogda da ih je i 30 ostalo u tuzli
Sve je isto samo kacavende nema.
Gdje ih puno nema, hoće mir i suživot. Gdje su sve protjerali i pobili, tu guslaju... Eh.
Bas tako. Pogledaj sta rade u Visegradu,Srebrenici ...
@B0SNAVJECNA jesi bolestan,pusti ljude neka slave Bozic sta si zatrovan mrznjom
U tuzli lijepo cestitaju i uzorno, a kroz Visegrad divljaju, valjda sto su tamo u vecini pa smiju, e koji ljigavci.
@BijeliLukSkywalker Tuzla je za Visegrad Nju Jork, pa su i ljudi bolji. MIslis da su Bosnjaci iz Visegrada isti kao oni u Zenici recimo?