Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cenićko kraljice oformite expertnu vladu od svih nasih istaknutih profesora i intelektualaca i vi preuzmite vlast!!!
poslat cemo vam je i jos joj davati platu samo da napusti republiku srpsku :))))....nemogu vjerovati da vas je krava ovoliko nategle :))))
ne sikiraj se prosirit ce se ovo i na uredjenu rs jer ako je tebi dobro drugima nije ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I Njemacka je bila sravnjena sa zemljom pa se podigla.
mi niti smo njemacka a jos manje njemci
Sve će to opet narod pozlatiti
"" Molimo sve one koji pozivaju na unistavanje privatne imovine, da ne pomisljaju na imovinu naseg vozda vojvode Fahre Radojice Radoncica, jer sve sto on ima stekao je napornim ratnim profiterstvom, napornim kriminalom, napornim dizanjem kredita Koje ce te vi gradjani da vracate, npr. Kredit od razvojne banke, i normalno da taj Kredit ne vraca niti ce ga vratiti, i na kraju posjecamo gradjane da je nas vozd vojvoda Radojica 90-tih dosao bez iceg, imao je kesu u ruci i u njoj dva sendvica i jedne gace, a danas ima i avion i tornjeve, zahvaljujuci ratnom profiterstvu i kriminalu...""" Stoji u saopcenju SBB.
CENICKO PREUZMI VLAST A ONDA OTVORI ZATVOR ZA LOPOVE
TITO vrati se, zivimo zivot cigana iz tvoje drzave!
Ovoj ženi je svaka na mjestu!! Bravo
hvalabogu glas razuma... u ovoj drzavi
""""" EKZKLUZIVNO !!! Radoncic i Lagumdzija u Beogradu... Povodom novonastale situacije u BiH Fahrudin Radoncic i Zlatko Lagumdzija, danas su hitno otputovali u Beograd po instrukcije sta i kako dalje postupati povodom ove situacije. Dvojica Ministara prvo ce odrzati konsultacije sa celnicima SANU a za ksnije ce se susreti i sa drugim licnostima. a sve u vezi za daljim instrukcijama..... Uskoro opsirnije o ovoj posjeti ......"""""
andricu smeta sto mi svoje palimo a kad su oni citaj vlasi palili ubijali tad mu nije smetalo....govno genocidno
lux...grci su obnovili ove zgrade koje oni pale.....nakon samo par godina bosnjaci su se ismijavali grcima da su budale....danas pale ali nevjerujem da ce grcka opet dati pare da se obnovi.....nevjerujem da ce i srbi dati ni feninga.....jednom rijecju sarajevo je kotlina nekih cudnih ljudi sa nenormalnim razmisljanjem :)
Fasizam se nemoze skinuti bez sile. Pa sto neda vlada ostavku? Oni znaju vrlo dobro da je ovaj rezim nedemokratski i da je los. Dajton pod noge!
KAD UKINEMO KANTONE ONDA IDEMO DA UKINEMO RS I FEDERACIJU. DA VIDIM KO ĆE NAS ZAUSTAVIT! BIJESNI GRAĐANIN TUZLANSKOG KANTONA ISPRED ZGRADE "SUDA" U TUZLI.
Kamo puste sreče da je on premijer vlade.
ko je jaci "on" ili majkicka? :)
@Andricgrad jel mislis: Cenicka ili "on" Majkic Ovdje si zamijenio tezu. Uskoro ce se revolucija prenijeti i na rs. Rekao sam ti da ce vam Dronjak doci glave i da ce unistiti septicku jamu koju je Milorad Dodik proizveo zajedno sa SNSD-om.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da hoce Dodik i raja doci do nas unistili bi mi njih sa gustom, ne bi ni kvaku s vrata odvalili. Elem...
ti si kravo pozivala na proteste...ocekujem sad ili da smiris proteste ili da nadoknadis stetu......a mozes i da budes premijer federacije samo se odmakni od srba
To ti jado po Dodinom nalogu pokusavas objasniti da je u manjem entitetu penzionerima dobro sa mjesecnim primanjima od 150 KM. Za taj iznos mogu da kupe komad konopa i da se objese ili da idu na ulicu i bore se protiv korumpirane vlasti i njihovih placenika kao sto si ti.
@andricgrad; kao prvo poserem ti se na nick! Kao drugo, ti ovu gospodju nazivas kravom! Mislim i razumljivo je kad je jedini tip zena sa kojima ti imas i verbalni i tjelesni kontakt, visoko obrazovane pevaljke iz satora po kojekakvim vasarima...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)