Okupilo se 5.000 vjernika
0
Svetkovina Uznesenja Blažene Djevice Marije
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto li ostavise komentare na ovo da mi je znati?? valjda ovi jadnici sto drze portal vole kad se raja vrijedja i prepucava!!
Ako mislis na ovu „nasu“ sa zvjezdicama i nesto plavo zuto..to nije svakako nasa. Zna se sta je cisto obiljezje Bosne.. MODRA BOJA NA BIJELOM PLATNU, 6 LJILJANA VEZENIH U ZLATU
Vidi kipa gospe ista lutka iz sexi shopa ,posebno usta
Kakva je ovo spodoba na pravoj slici, All ah vas nagradio?
Hrvata ce biti i bez Bosne i Hercegovine, ali zapamtite, kada nestane Hrvata u BiH nejma vise ni BiH. Ovo vam je zapisano i drugacije ne moze biti.
Imamo VARTA zastavu koju je napravio Olandjanin, imamo naciju od 1992, imamo 24% BiH, napravili su nam i jezik, sada smisljamo odakle smo porijeklom, himna nam je novokomponovana.... A Alau dragi, a kofrcimo se kao da smo pravi narod. Ja, zaboravih jos i da prema potrebi volimo Tursku, a kada nam kazu da smo Turci, onda se ljutim... cccccc cudna svijeta...
nije tak strasno, mozemo mi i bolje sastavit nego nrisu ovi komentare pa je ovo light verzija!!!
Ne mogu da vjerujem- i to jos za vrijeme ramazana da tako pricate, fuj, fuj, fuj, fuj-zgadili ste mi se, 1000 puta je bolje sa srbima nego sa vama.....
što je ovaj kip ovoliko zinuo???
Uznesenje ili uzašće Marije proglašeno 1800.god.,blažena gospa 1854.,nepogrešivost pape 1870.Možda i sadašnji papa nešto proglasi i da postane tradicija.
Bog nema sina ! samo je Jedan a tro nije jednako Jedan ! I Isa a.s.(Isus) i Merjema(Marija) su hranu jeli i nece im biti zazorno da na Sudnjem danu priznaju da je Bog njihov Gospodar.Ako je cudo da je Isus rodjen bez oca pa vece je cudo Adem(Adam)..i bez majke i oca...jer Gospodar kaze budi i MORA BITI !
RAJA VI SE SVI SVEZALI ŠAGOVNICE A NIKO ISPOD NJE NE VIDI ONU TREBU U CRNOM MINJAKU(desno od drota). ZNAM RAMAZAN JE PA SE NE SMIJE PLAHO GLEDAT ALI ETO SKRENUH POGLED
Je li ovo politicka manifestacija ili vjerska....? Ocito da ima ustaske propagande........!
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul. Prsten Jedan da zavlada svima, Prsten Jedan što traži i seže, Prsten Jedan da spoji se s njima i u tami ih sveže.
Ma.j.ku vam sa tom fašističkom zastavom, vi niste Hrvati, vi želite biti Hrvati, ali vas u Hrvatskoj ne mogu smislit.
Neznam kako možete vjerovati u to....Žao mi vas je,Nevjernika