Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO JE LINK ZA JEDNE ALZIRSKE NOVINE KOJE PRATE PROTESTE U ALZIRU IZ MINUTE U MINUTU-MOJA ZAMOLBA KOJA U MOGUCNOSTI DA DALJE PROSLJEDI OVAJ LINK ,JA CU MU BITI ZAHVALA.UNAPRIJED HVALA.LINK http://www.elwatan.com/actualite/en-direct-la-place-du-1er-mai-occupee-par-les-manifestants-12-02-2011-111332_109.php
Boze dragi,zna li ovaj ijednu rijec engleskog? Pitam se sta li radi na pauzama ..
jadna majko
http://www.youtube.com/watch ?v=qYro4_cnVf4&feature=p layer_embedded#at=226
Sven nezna sastaviti recenicu a kamoli voditi debatu. Ovaj covijek, otkako je na funkciji, nikad nista nije postigao. Ja mislim da je on \'ubaceni \'faktor\'.. Do kad mu je mandat, kad ce ici?
Nemoj zezat.to je naš predsjednik studenata Barbalić.Taj je čak i magistriro,a i govori strani jezik!Nema veze što ga je striko ubacio u politiku,bitno je da nešto radi.
Tu će sigurno biti i naš šef misije u UN narkoman Ivan Barbalić kojeg će pokrivati striko Jerkić da ne kaže nešto pogrešno - da mu se ne omakne.
nesto se pitam danas. koliko su nasi politicari obrazovani i koliko znaju stranih jezika. mislim da smo ispod svakog nivoa. !!!!!