Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolja osobina - BITI COVJEK !
Ovo je ljudina od covjeka. Sve velike rijeci o njemu dolaze od Konjica.
Bakirova ćerka udata za srbinom pa zato on prelazi preko ovog sve preko ratnih heroja i sehida i sebija tu ima uloge ne da mu da mrdne. Malo pročešljajte i zato cete vidjeti da je ovo istina i zato on popusta srbima u dosta stvari . i cak je rekao da nece tuziti srbiju za zlocine koji su pocinili na prostoru BiH nego ce na kraju ispasti da je samo ispao građanski rat ..
E ovo je reći čovjek.. Svaka ti čast
Koja veličina od čovjeka,svaka čast majstore.
Stid me i da komentarišem uopšte...
Aferim, veliki covjece
Ljudina je ovaj covjek imao sam priliku upoznati ga dok je jos kao kapelan boravio u Sa, sta je taj ljudi nahranio i obukao u ona teska vremena ne gledajuci kako se ko zove i kome pripada, za razliku od nekih tvz merhametlija.
Kod nas hodza dva auta voza. ponekad uzme i T5 kombi od pogrebne sluzbe da se provoza do Fisa da elektricni sporet dotjera kuci. Uhar je kad ostane u dzepu 30-40 za prevoz.
ljudina
Don Anto je veliki čovjek i pravi istinski svećenik. Daje nadu ovoj napaćenoj i razdjeljenoj zemlji u budućnost. Mnogi se mogu ugledati na njega. Bog ti dao snage don Anto da nastaviš sa svojim poslanjem i puno sreće.
svećeniče svako dobro! živ i zdrav bio...
Čovjek. Po definiciji, podrazumijeva se.
dok je ovakvih ljudi, biti ce i svijeta
Aaaaa pozdrav za Zavidovickog djakona! :D
Pozdrav Bosno , kako se zvaše onaj naš što onog srebrenog medu proda da bih se nahranio . Drzavo u ćošak i malo se sramoti , zapostavljaš slabe i bolesne i one koje su ti temelje dali .Stidi se !!!!!!!
Čovjek i po! Za svaku pohvalu.