Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka vam cast na ovome. Samo zbog ovog poteza zasluzujete glas na izborima.
Popišali smo im se u facu u sred Banja Luke
Golemo. Sva cast. Tuzno sto se mora sa strepnjom i hrabroscu slaviti jedan ovakav praznik unutar svoje drzave, al' eto.. ipak, de novinar malo bolje prebroj. Cuj 500 ljudi, pa nije niko slijep...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bravo Mijatovicu kako god bice i banjalucana na sljedećoj proslavi kad budemo imali 10 poslanika u nsrs i dva parlamentaraca iz rs
U Sarajevu ne postuju dan drzavnosti. SCC , BINGO CENTAR, Alta, Metropolis, Montana, Bazen Otoka, Vistafon, Mahala,Argelini MCDONALDS, Office shoes,Mrvica, Bellisima.jel ovo patriotizam??
Vojin Mijatovic, kupio diplomu na nekoj poslovnoj skoli, to jest prodavnici u Beogradu. Pokusao da glumi Velikog Srbina, ali nije islo, mala bara a puno velikih Srba. Pa se Vojin dosjetio kako da obezbjedi sebi ugodan zivot, otice kog islamskih Srba i glumiti velikog bosanskog patriotu. Skoro identican slucaj je sa Sasom Magazinovicem, koji je prvo pokusao da izgradi karijeru u Beogradu, pa kad nije uspio, eto ga u Sarajevo, kao veliki bosanski patriota.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Što tako nisu podržavali Jugoslaviju kad su je ratom rasturali? RS nema drugog izbora nego samostalnost ako se nastavi sa ukidanjem njenih nadležnosti.
Svaka čast Vojine i ostali. Samo napred.
BRAVO LJUDI
utvare
Bravo za ovaj veličanstveni skup!!!!!
Osnovati Patriotsku Ligu dobro se organizovati, naoruzati, snabdjeti, dobiti sto vise saveznika i neprijatelja oko Srbije i ako oni ne zele da se uvede stanje, kao u dem. zemljama i 1 predsjednikom onda dici REVOLUCIJU na Balkanu. Od prijatelja, ili svercera kupiti 10-ak atomski ili hidrogenski bombi i odmah bez upozorenja ili ucjena ili bilo kakvog stavljanja na znanje baciti 5-6 na Srbiju a ostalo u rezervi. LUD?! Cernobil je napravio katastrofu kao 200 at. b. ! Da se ovo sve rijesi.
@SaDrineSelam Praznik tj. jednu ovakvu manifestaciju u BL su trebale organizovati sve probosanske stranke zajedno ali ocito je SDP jedini imao snage,volje i zelje za to kao i NIP u Zvorniku.Nadam se da ce se u nekim narednim godinama to i dogoditi.
Aferim SDP-u
Bosna je uvijek kroz istoriju bila primjer /i EU/ suzivota naroda /Bosanaca/ i vjera i ako Bog da i ostace tako. Bosna je jedna od najstariji organizovani drzavni zajednica u Evropi. Ime Bosna je nastalo od rijeci Bosana sto je na Indoevropskom jeziku znacilo VODA.. Cak su i Rusi ponosni na Bosnu cinjenicom da su tako rano formirali drzavu pa nam nedaju Kulinovu povelju da se i oni njome hvale. Promjenimo ustav: Ne- etnickom glasanju i birajmo 1 predsjednika jer 3 su kao 3 budale !
Gdje se lijecis🤣🤣🤣
Debilizma, uspio si broj Banjalucana 0-10
Ovako je nasdap počinjao, uz pivo i prazne priče. Na mala vrata se ušunja i rasprostre kao kancer. Stoga valja biti na oprezu, jer bakcil tzv bratstva i jedinstva nikad ne spava
Ima damu Mijatović
Golemo
Ne, BiH je i muslimanska i pravoslavna i katolicka drzava. Nikako drugacije
Nadam se da ste iskreni pa da se ovaj narod pocne baviti ljepsim stvarima, a ne raxmisljati hoce li se opet zapucati. Svima nam je muka od toga.