Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala momcima, herojima odbrane Sarajeva. Vaše manjere su bile čiste i iskrene, dok danas ratni dezerteri, KOS-ovci i ostala ološ se hvale kako su odbranili grad.
ako je iko imao vise srca to smo bili maloljetni vodjeni idejom za jedinstvenu drzavu, ja se sjecam i dan danas kad je otac otisao na liniju i kad sam uzeo pusku poselamio se sa majkom i reko da necu ostavit ni svoje drugove ni komsije.. ni srbe ni hrvate ni bosnjake
Ne bih se ja baš hvalio u 21. stoljeću prićom o kršenju prava djeteta ratnom mobilizacijom. Čega se pametan stidi, budala se ponosi. Ljudi moji svijet nas čita. Sad kad već govorim, jebi ga, kažem da je to trebalo uraditi u tišini, diskretno, a ne zevzečiti se sa ovim javno i fol pucati hvalospjeve, bukvalno izazivajući UNHCR i slične svjetske organizacije za prava djeteta.
o kakvom ti krsenju prava djeteta pricas? il nas cetnici poklali il dobili metak na liniji ili umrli od gladi isto bi nam bilo. Sa nepunih 17 sam otisao na liniju niti me ko prisilio niti sam koga pitao. Sam sam sebe mobilisao, zbog mojih drugova majki sestri brace oceva bilo koje vjere i nacije. Za moju domovinu. Gdje je bio taj UNHCR kada su ubijali djecu po gradovima u Bosni?
Hoćemo li ikad prestati biti taoci prošlosti?!
nismo mi taoci proslosti dokle god ustase i cetnici budu negirali ono sto su uradili do tad cemo i pricati o ovome
i za ove neko pare uzima,a pravi borci neka crkavaju....
svi oni hoce samo na rahmetli Predajedniku predizborne poene da klepaju!Alija je volio SDA, i ljude koji su uz svoj narod, a ne vas koji zbog sitnog interesa osnivate stranke i nake blokove i rezjedinjujete nas.
Počela predizborna kampanja. Gdje je bio ovaj  Ibrahim Hadžibajrić u ratu?
@volimburek Pripadnik armije od prvog do zadnjeg dana ,gdje si ti bio . Jesi i ti kao ovi zeleni današnji SDA otišao 1984 da čekaš rat,vučka i olimpijadu dočekao u sumi?
"Zaneseni Hadzibajric "??! Profesionalizam klixa opet na djelu.... "potkrala" se greška jel da?
Ovi nadobudni balavci su nas i najviše živcirali u ratu...niti su služili vojni rok, niti su imali bilo kakvog znanja o naoružanju, taktičkoj obuci...ama baš ništa, osim Rambo filmova...pogledaju film i misle da im meci ne mogu ništa...a to što su se balavci kurčili...to je bilo za priču...
@Simeon33 Meni (nama) nisu...govoriš pogrešnom... ;-)
Pozdrav hrabri, da vas naš kralj Tvrtko može vidjeti, bio bi ponosan. Vječna slava našoj domovini Bosni i Hercegovini i svemu bosanskome...
Ja imam rješenje za gospodarsko sranje, jednostavno, triba sadit banane. Kol'ko god stane širom lipe naše rasporedit plantaže, silose, garaže. Od banana pravit splitove i kaše. Pakirat u tegle, tetrapake, flaše. Izvozit za košarkaše, posebno centre, imat agente. U svakom vecem gradu neka radu, a kupce nek mame pivajuc reklame : Kad nisi u formi, kad si u krizi, ti ovo izi, neka klizi niz tvoje grlo, biceš dobar vrlo, ne budi u brizi, samo ovo izi.
A od kora pravit alternativno gorivo ili ih koristit ka gnjojivo za uzgoj biljaka, pogotovo endema, tj. onih biljaka kojih skoro pa više nema. U prvom redu Dalmatinske mikrofonije koju ne moš slomit, A probaj slomi je. Neš uspit, jer se cudno glasa, al to je urodena produkcijska baza. Nju cemo snimat, pakirat i distribuirat širom nacije. Pozdrav iz Dalmacije. Ja san genije! Cudo prirode! Sve na svitu znan i jasno mi je sve!
@Hr Joe Sunce je jako ali ajde ajde biti cu ozbiljan :D
Ja sam jednom prilikom poslao mail ovom udruzenju da vidim o cemu se radi i da li sam u evidenciji. Nikad niko me nije kontaktirao. Tako da , kao i sve ostale organizacije kod nas , i u ovoj sigurno ima svasta i ne radi se kako treba .
mora se uvijek naci neki djihadista da dize jedan prst
@MartiMisterija Jeli tebe mama, il' si ti nju karao.!!